[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
熱狗場波真係輸壞佳仔犯錯俾人極速追平, 加埋勁早打少1個
VDB 一定唔會有正選住
VDB都仲50/50
但卡叔一定係sub in 冇可能一野就正選
咁樣講完多數又閪冧番幾場
肯放權先好講啦木狗
收皮啦木狗
你掃哂haaland sancho返嚟先講啦
都冇計 呢兩場都係要打防反為主
戰術上要用其他人多過馬達 打破密集就有機出哂佢同VDB

我覺得下場車都仲係有壓力一定玩主攻
我地都應該打返352防反順腳啲
如果打到中後段我地主攻就換返馬達VDB出黎
希望睇到Telles斬波 C7搶點
破產聯
俾我係車一定引你主攻然後打防反
車前線兩三個都快
下個post主題 #standwithozil
打psg 場波, telles 無論角球定生波邊線, 斬d 波全部都到晒位, 落點重要keeper 比較難出迎既位置, 好勁
以前呢d 係基本野黎
佢後面啲人腳 打防輸死佢啦
前面果班你覺得邊個防守好
我諗我地食得屎太耐
前1-2年重係望住lin, p 之流踢
而家開始有般奴, vdb, telles 呢d 即刻覺得好勁
不如諗下我地破唔破都密集啦
上季足總盃四強大家都係打三中堅,結果係點
Telles定熱刺新買果個左閘岩踢
應該都岩
但烈古龍有鍠既buy back 睇佢地個款好快會要call back
其實buy back係點,隨時可以買返返去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞