[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
VVD傷勢比預期嚴重,隨時下季見

上周六默郡打吡利物浦作客遭愛華頓逼和2:2,最令紅軍球迷憂心的必定是守將華基爾雲迪積克(VVD)右膝十字韌帶受傷退下火線,賽後紅軍更證實這位荷蘭中堅需要接受手術,暫時未知復出時間。據The Athletic記者David Ornstein透露,VVD的膝傷問題比預期中更為糟糕,很大可能要在下一季才可以看見VVD復出。

早前據英國傳媒估計,VVD的養傷期將會長達半年至9個月,不過有英國記者就表示VVD可能需要更長時間才能復出:「最初VVD被認為需要半年至9個月的康後時間,不過情況可能有改變。這不是官方消息,不過VVD的右膝傷勢比最初擔心的還要嚴重,並且已經超出了十字韌帶的範疇。雖然我不是醫學專家,不過種種跡象顯示,我們要等到下季才能再次看見VVD。」

VVD的同鄉隊友韋拿杜姆亦在近日提及了這件事:「首先我們仍然感到震驚,每個人對VVD的受傷依然有不好的感覺。當我們在上周六談起這件事時,基本上沒有一個球員可以入睡。我認為,比克福特的犯規方式是愚蠢的,我相信他不想傷害VVD,不過他並不關心之後發生了什麼事。」
上場睇唔出Telles防守如何,淨係覺得佢兩個打352左翼衛都應該好撚勁
教仔了
呢個case 係頭2年內既轉會窗 可以用指定價錢買返佢 個人條件另外傾 球員同意就可以買返
即係熱2500萬左右買左 但鍠可以用4000萬(補多1500萬)左右隨時想買就買 唔洗講價
傷完特別勁
葡超救最連
對PSG佢同梳個組合幾正
條左路終於有返野睇
T上去攻返唔到來梳就會補位
福唔使再留死左路 自由度大左應該表現會好返d
好事黎喎
T/T 仔 個名都係留返比毒撚沙比啦
俾我係psg 一定引你主攻然後打防反 psg 前線兩三個都快
之前福/占左邊拎親波都一定葉師父入番中路, 真係阿水都識防

而家telles 唔係快放落底型, 不過佢有能力選擇左邊唔落底直接出波, 一係可以回番後俾shaw 重新組織
Telles咩表現
支那口音英文?
防守未知
攻合格有餘
咪就係等到拜利傷,我曼被逼轉四後衛先輸
我鳩估,
球員同新球會簽個陣,應該都會同意左有buy back,
母會trigger左buy back,球員就必須返去,
如果唔係咁,球員同新球會可以有私底下協議,
唔同意母會個人條件就唔駛返去,咁條buy back同無係無分別

個人條件可能係簽新球會時,已經同母會有協議
而家有三個人識斬靚角球
馬達 般奴 關楚耀
G持
馬達d 角球唔撚掂喎,又高又慢
telles 個d 急勁同好西
點解我哋D後生咁多呢D嘢
高+慢啱高佬頂,set波做第二點進攻
急勁+西啱衝頂直接攻門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞