[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
屌你官方app彈通知出嚟
見到Ed Woodward同COVID-19
開心咗一秒
Ed Woodward has voiced confidence about the “underlying strength and resilience” of Manchester United as the club navigates the “big challenges and uncertainties” created by the COVID-19 pandemic.
屌你老母官方app彈木狗重以為佢下台
T仔好過B仔喎
意識 領導能力 又英撚青訓
只係佢比B仔更易傷
James咁快就係曼呀咗50場
木狗中肺炎死啦快
7到

點解今年收入少咗118m
但cash少撚咗成250m
上季三隻盃都入4強 再加聯賽上半季打左咁多場 差唔多啦
得罪全世界最極權暴政又小氣嘅黨
今季應該都係80分鐘同vdb一齊踩草
阿狗球迷會

琴晚幾分鐘又一場
佢最後個句 唔知係賴落政治到定係真係關事啦
但又真係肺炎後唔出佢
On9到 Ozil又無罷操唔踢 你自己唔出佢要佢減人工跟住仲屌佢話咩狠心
草食男入黎講下係咪假波?

一早有得入都唔入 福狗係都要8x分鐘先入波
屌呢啲正宗藍絲心態
幫隊波慳錢自己有份分咁
講到咁當初人地R加人工你唔撚好加咪轉會囉
第一次見佢剃光
憑我實力爭取嘅人工點解要賠俾你?
仲要係球會自己雪咗佢
英文旁述話佢。頂個時係合埋雙眼頂
邊度有full match replay?
合埋雙眼頂都應該係側頭頂出去丫
我見佢係用側額頂向自己龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞