[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
唔一定係英超, 意甲中下遊都得
睇下LKK 去到幾多位俾佢轉身爆, Lin 有呢D空位都會踢得好
咁曼聯近況都唔會好得過兩年前好多
今場相對佔優嘅就係多咗阿妹做X Factor,所以SoB先有條件搏一搏

兩年前我當係大碌傻仔撞棍射中甘巴比隻手加上冇屁馬
兩年後有埋屁馬都俾曼偷哂三分,仲有得賴十次會贏九次就實在太唔知醜
Aaron Wan-Bissaka wants to win his England place back and will resist switching countries to represent DR Congo.
https://www.telegraph.co.uk/football/2020/10/22/aaron-wan-bissaka-wants-regain-england-right-back-place-will/

岩ga喇, 唔使季中走去踢非洲盃
俾TAA 踢飽佢啦, 最好國家隊後備都入唔到, 有成個暑假抖下
呢個真
俾Southgate用應該會仆直
Lin狗係終極賤種
球隊同拉奧拿隔空開火 佢就個陣轉搵拉奧拿經理人
落到場又hea踢 訓練又hea
快撚啲斷腳死唔該
咪撚去打非洲杯啦on9
留英撚仲有機等換走南閘再衝下世界盃架
除左Sancho 其實VDB 做唔做到馬達個位?
走位又係好進取又搏盡
打仔格既味道好濃
我覺得OK, 但要適應比賽強度先
另一個我覺得可行嘅方式係普巴打bruno 個位, bruno 打馬達個位
杜曹柒就一定 SOB對佢真係格食格咁
但如果對面有FIT 既華拉提同仆街仔馬坤我地都大撚鑊
所以巴打們先至有呢個疑問
如果傾唔掂personal terms
轉會失敗
咁個buy back clause咪無用
其實普身體條件佢打SS 同前鋒互補換位分分鐘仲好
本身又高大又有頭又步大力雄咁 以前仲有衝頂
tuchel個3中場配置長期零創造力
靠面3隻妖人自由發揮
後防冇咗silva但冇補充領導人物又係死症
(kimpembe完全唔係個皮)
加埋兩閘一邊bernat傷一邊florenzi未融入
結果對曼成場成個中後場亂到仆街
衰過佢地上年歐聯淘汰賽個段
唔算格食格啦
係咁琴戰術完勝姐
19年個年 我覺得真係好彩only
唔反pickford了
未開league 呢度已經話
買唔到辛祖就要轉鑽石型
兩個防中互補 VDB/Mata幫般奴
兩閘要上多d 依家左閘有人選 右邊有蜘蛛仔開發躂Q射門
我覺得要試下啦, 俾佢打bruno 個位, 後面有Fred McTom 執屎

佢鍾意就可以拉後少少幫手build up, 鍾意就推前少少插入禁區, 自由度大好多, 責任又細好多, 派膠後果又輕好多 fit 哂個大帝

bruno 打右work rate 仲高過馬達, 可以幫AWB 協防, 又可以斬波俾中間普巴cavani 頂
佢真係好on9

放走左卡叔補既正前係 Icardi 唔搵返啲高大中鋒頂中間 得隻濕鳩M KEAN
包皮----高大中鋒----迪馬 咁樣三箭
尼馬做返攻中位可能已經好好多

如果Icardi Verratti Marquinhos 三件出到
包皮 Icardi 迪馬
尼馬 Verratti HEHE
後面
Marquinhos 帶隊

我覺得咁樣我地應該會比對面456
而家SOB就係唔撚比佢咁玩
都諗唔明點解
尼馬零防守, verratti hehe 可能會搶輸俾曼三中場
睇左幾場法國加巴黎 kimpembe絕對係法國最top cb
其實而家都係4231, 不過右中場係wide playmaker instead of right winger
Fred McTom 都係打double pivot
同diamond midfield 單防中又唔同
但係做串連比波遠射呢啲係攻中位夾佢多
有心踢果陣先會有少少防守
同埋呢隊巴黎都冇心搞防守架啦 以攻代守仲好啦
但馬福都係太敗家...
兩個都出黎call ball無人入返去中鋒位
可能隱性曼迷 對親就腳軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞