[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
兩億買人真係笑撚死
同預期一樣,d錢買哂中前場,中堅得個施華黎,仲要用zouma甸神,場場入得多失得多好合乎佢地呢個轉會窗既操作
其實兩條友都係靠個明叔光環吊命
睇下邊個最快燒晒
蘇蛇都重有木狗包底做箭靶
我曼又鐘意季尾confirm冇前4先雞教練
而且風火輪會到時到候關鍵大戰整場好波
但撚狗今年課成兩億都踢閪波既話肯定大獲好多
軌隊波要磨,前面係有睇頭既,尤其係隻雲拿
不過入埋唔夠後面敗家咁解
留意到2樣野
PSG個狗竇由開波到而家都冇人
以前好多人丁既(包括我) 比多仔免簽既Thomas Meunier 比人屌到化 反而呢邊AWB今場上返神台
依場都無Form
有前冇後,打死罷就
係7.6
仲有人俾0分同2分, 唔知講咩好
普巴 占都係 講真點差都唔會0 盲反真係好on9
證明好多球迷睇波根本無理性可言
我反開閪龍呢幾場都俾閪龍高分啦
我等睇fred 今季最低分可以去到幾低
某程度上係
1. 佢上場入波有返信心
2. 拍住3中堅加麥湯包佢位
3. PSG 係咁攻擊佢單對單防守能力嘅優點
傷左

佢都係走吧啦,唔好浪費青春,已經27了,正正經經搵隊可以打正選嘅隊仲好
上半場中段個幾下offside trap如果打4後佢應該會失位失到仆街
但講單防佢真係連neymar mbappe都唔驚
係有一下畀kurzawa過到但都即刻有tuan包到
暫時係對熱個場, 1.88分
發現開季到而家, 全隊得2個球員7場都有出場
福仔, 同埋VDB
Vdb踩草專員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞