[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
果下過到無記錯係-6彈左個波去果邊?
邊敢輪換MBE不過咁樣好似打返起少少
對面愈上腳 AWB 愈強大
同隊友撞牆配合, 無球走位靈活嘅翼 佢反而唔識守
尋晚有球禁區底Tuanzebe一嘢剷尻走mbappe粒波
40M點都要出下場踩草先值架ma
撚伯唔算差掛 淨係輸痢熱姐
落後三球都追返三球算係咁
條後防膠到咁
佢自己決定唔使錢落中堅度嫁
對聖人贏兩球都輸返兩球
上年上半季蘇sir 都係咁用綠木, 去到12月對熱, 馬仔傷咗, 佢先第一次正選, 之前幾個月佢踢飛機杯幾屈都好, 聯賽都只係後備入黎踩草

下半季綠木開始適應, 上陣時間先多番D, 停賽前兩場都係正選
復賽後增完肌就更加大爆發

唔知蘇sir 係咪都係想咁樣用VDB, 俾半季佢踩下草先, 下半季正選攰/傷個陣佢就可以大爆發
洗左兩億半
中場 前線都好勁
AWB 上場入完波信心返哂來
好似岩岩加盟個期咁係咁落腳剷

個人技術突破力強嘅佢反而唔驚
之前對Sterling守到佢一棟都冇
反而對住啲中型班既佢有機會出事
球商要靠經驗累積,領隊同身邊球員教導都好緊要
兩個打雙箭頭其實ok
福頭技術差, 順腳易射波好多
仲有普巴都應該幾啱打左中場
佢係咪傷到要退休
之前唔係話佢血管生塞咩
唔係無理由連25人名單都唔入

120m all in 辛祖根本不切實際
佢有佢strong hold,曼有曼唔買
抵啦 迪馬狗
佢兩個打翼都係鳩鳩地
雙箭加大覆蓋範圍前場自由走位重好
前鋒計真係唔算後生
至少唔可以再話自己係潛力新星
好多前鋒都係29歲就開始走下坡
得返4年
可能佢好似迪比咁去隊任佢舞嘅球隊表現會再好啲
PSG上屆歐聯條晉級路線都唔算好難姐
佢地行拜仁條線可能疤都過唔到啦

仲要唔使踢主客
https://www.youtube.com/watch?v=Woka239wmFM&ab_channel=FootballMadeSimple

講得幾好,點解Pogba sub Telles 係good move
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞