[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
車作客穩守先都正常
不過佢地條後防一縮就好易出事
你指轉上轉
即係熱刺再賣比其他隊?
咁既情況如果係2年內 就一定要通知鍠
問佢地會唔會買返先 如果佢地唔買返就可以轉會 斷左buy back

但如果到第3年個buy back就失效可以唔洗再理鍠

好似係
關楚耀D 波最急勁, 好似最好頂
佳仔表示Fat fat
Push

岩高佬頂咪成日俾對面解圍
佢係車個陣d 角球好好多
要睇下卡雲尼d 衝門/衝頂重有幾多貨賣啦
計正應該受惠到Telles d 傳中
Morata好似有屌過唔係有buy back
佢根本唔想返皇馬
冇VVD同艾利臣反而CS
證明佢兩個先係毒瘤

平常心
對找卡數第一粒咪馬達
之前仲有罰球斬比Mctom 頂入
少少表現就場場正選加幾倍人工,好正常,希望拗得返正
黑人+英人係私生活麋爛嘅保證
我意思係皇trigger左buy back,Reguilon同熱應該都無得say no,
重返母會係既個人條件,係一早已經有協議,唔駛再傾,

否則,Reguilon可以同熱有私底下協議,唔同意皇提出既個人條件,
就唔駛返皇
咁條buy back就廢左,對母會好無保障

不過我都係鳩估
個人條件有冇協議定真係唔sure 佢都唔會公開
但總之個人條件 都係其中一個轉唔轉返去既因素黎冇錯
踢痢狗唔駛還咩
無錯,下年皇就會出150m買Pellistri,不過比曼reject
近十年有邊個20歲翼一季20G 20A彈起過?
奧脫福助跑短 點急勁
蘇蛇第一場對猁
VVD追住福仔膝頭黎踢

收例抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞