[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
我覺得女人達當時上升緊,仲諗住返皇馬可以上位,本身就係一個笑話
望見聖卡搞成咁,仲同間咁嘅球會講心,on9到想笑
personal term唔係buyback完再傾或者收番原球會同等人工咩
摩奶果陣好似收番係祖果陣人工
記得曾經有新聞話女人達唔想返去,但因為buy back就無得簡

所以我先估球員當初同意加入buy back條款時,
已經同事傾好左回歸時既personal terms,
球員無得用唔同意personal terms做理由拒絕返母會
重新傾過/收番原球會人工囉
buyback得既 原球會都唔會出閪價啦我諗
皇馬就係勁在咁多年咁撚閪, 啲球星都要仆住去。當年曼聯如日中天, 皇馬年年16強又點, 你當家球星未又係日日夢想夢想咁仆住去, 仲要幫人歐聯三連冠, 歐洲足球文化風氣係咁, 皇馬係一種對自己足球水平既肯定, 即係以前香港人踢到南華一樣
果陣佢都講過唔想番
係皇馬buyback 狙冇得唔賣
一般轉會嚟講
要球會同球員同意先可以完成轉會
所以唔會有轉左會先再傾personal terms
跟返一樣嘅personal term
我係球員會反枱
你兩年後buy back我
但我係收返兩年前嘅term
咁我蝕晒
Ole Gunnar Solskjær has been boycotting TV2 since early March as he believes he was incorrectly and unfairly portrayed with regards to their coverage of the Babacar Sarr case in Norway
但結果冇一個人挑戰到賓周馬
buyback係傾實個轉會費咋嘛
人工點都會傾過啦
點解對面會咁易比佢轉到身
班大帝慣咗法甲模式
近年多左人去係因為勁姐皇馬三連霸 尤其係疤狗既tikitaka同MSN 係吸引好多當時後生而家當打既球員
當年咪又係用錢牙朗 如果唔係葡萄牙人既夢想未必係去西班牙
都係每日入去拎石
而家完全唔識玩
PSG 班後防仲廢過英超下遊
上半場一過頭就穿, 但基本上係福馬自己甩而唔係佢地守到福馬
PSG係英超係咪場場都789
上上季主場打PSG佢地用控球做主軸好D, 前中後都猜到我地搶唔到

今場佢地除左前線三個球星之外, 其他位都唔知做緊乜
咁PSG唔算full team既 中後場核心都出唔到
https://thebusbybabe.sbnation.com/2020/10/20/21523822/manchester-united-tactical-analysis-out-with-the-old-and-in-with-the-new
長文分析對紐戰術

- 問題1) 中場對防線保護不足
--> 解決方法: 出Fred + McTom 雙中場

- 問題2) Fred 同McTom 雙中場運唔到波上前, bruno 要回後幫手, 如果出馬福綠, bruno 一回後, 攻中位就會空咗, 就俾唔到波前面三叉
--> 解決方法: 出馬達, 進攻個陣佢會收入中間補番攻中位, 連接bruno 同馬福

- 問題3) 馬達收入中間, 右路冇人拉邊
--> 解決方法: 推前 AWB 拉邊, 佢弱點係middle 3rd build up play, 但final 3rd 其實唔差. 馬達會回後幫手build up, 令AWB 可以放心一支箭衝上去final 3rd

- 問題4) AWB 衝到咁前, 右閘位空哂
--> 解決方法: 俾麥湯踢番佢國家隊個右中堅位, 補AWB 上前後嘅空位, 拉後咗麥湯都會有更多時間同空位睇定黎俾波 (隱藏佢俾波冇威脅弱點)

睇完就知點解蘇sir 咁想要Sancho, 佢踢馬達個位好撚fit, middle 3rd buildup 同收入中間攻中位都係佢強項
但我地一定更殘
MCTOM FRED 長期後備, T仔telles 第一場, awb 第一次歐聯

所以佢地輸杜曹on9
個個都知啦 不過我地無錢呀嘛
sob>杜曹
大撚把錢 木狗孤鳩寒咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞