[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
vdb:又逼我去沖涼
龜同福一樣
入左粒波就可以將做過啲柒野完全忘記

贏波整report 特別開心
- 開季以來蘇sir 第一次高過7分 個人認為單論今場佢值得更高

- DDG 9.15分都拎唔到MOTM, 僅輸0.05分俾Fred
- Telles debut 有7.56分都唔差
- Tuanzebe 同AWB median 都係9分
- Fred 9.20分係開季以來最高
- 馬仔雖然博到12碼, 但都係全隊唯一唔合格

- 唔意外地Team Performance 同Final Result 都係開季以來最高分
跨季計埋國家隊馬已經連續11場冇入過波
咁佳仔係咪要爭神射先掂
Phil Jones has been left out of Man United's 25-man Premier League squad. He was given a four-year contract in 2019
同塊草地搏殺
呢場之前, PSG 法甲5連勝, 入16球, 失1球
佢對住人地個龍下下都頂到咁靚嘅話,依家應該係top5 前鋒
咁都無理由計上季
而唔計岩岩佢入嗰個角球架嘛
如果係咁出,vdb會再少d機會4000萬射落海乛⼁
木仔神操作,宗師係咁同木仔上過床
M子愈來愈專業
點解我覺得係調番轉
木狗:挑,我射咗幾億砌埋隊未來曼都未驚過
咪撚再4231
呢場賽後訪問撚伯同啲球員都J緊個clean sheet
係咪向奧燒敬禮
佢地小組另外2隊都係垃圾黎
西維爾假假地都歐霸王者
咁又係4000萬唔買vdb,都係射落幻幻度
so蛇雖然殘敗比熱狗,但之後表現好返好多
連贏兩場,其中一場仲係巴黎
個光環起碼燒返一個月

相反撚狗,開季幾場都柒
唔計輸比猁撚,和西布朗和修頓
主場對西維爾又柒
今年車狗仲用咗兩億買人,但柒過上年
個壓力自然喺返撚狗到
反蘇黨孤掌難鳴
Sob 得7分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞