[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
佢哋今年洗左兩億半 班球迷都係Aim頭3
唔難理解軌想炒撚伯
咪就係
其實普巴 連加特都無紀律問題
係平時on9啲
巴黎不敗男
福仔群埋lin到,仲做埋博士、MBE
如果用今場做標準既話,T仔係有能力爭正選中堅位既,前題係佢健健康康
到底燒做錯啲咩姐
只係為正義發聲都被逼害
前面入埋都唔夠後面輸

不過又咁講,就好似幾年前既利物浦咁,如果俾佢哋買到個穩陣龍同真。世界級中堅佢哋就會即刻起飛
蘇蛇對白狗李狗好似全勝
但未贏過愛狗
綠木如果係遲到比人雪就雪來d 紀律問題
https://twitter.com/nqatpod/status/1318894647880679425

格狗今年吸少咗血多謝老闆皇恩浩蕩
最緊要係喺球場上表現好就得啦, 其他場外嘢理撚得佢哋啦當八卦咪算, 但係好似廢Lin平時踢到一pat屎場外又咁多on9嘢咪比人屌囉
haaland 2022 夏天75m release clause
2億 haaland sancho thanks! 😊
有多一樣人工加番,同埋本身75m 肥佬同佢老竇都有份,隨時照收人100m 不過係肥佬agent fee同佢老竇袋
release clause 係haaland 自己提出加,點解你覺得佢會肯改
條友想行伊巴條路,隊隊都踢兩三年
比利時世界盃都係用佢做plan b屈死日本仔

比人講到一文不值
痴𨶙線
右邊有個好似頭都爆埋
季中換sponsor?
又一個b仔
好識利用身型嘅中堅 但踢得3 4場就抖2個月
其實本身4大中堅都各自威過一排
可能以為係因為冇大佬帶住先咁飄忽
我老婆話今日有個同事著咗黑色曼聯波衫返工
問我尋晚曼聯係咪贏咗
究竟係邊位巴打啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞