[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
揾下新興趣啦
我最近發掘下聽下古典音樂 個人都開心咗
利條防線真心麻麻
返到PL應該出事
下場對Sheffield united ja....
將普巴麥龜馬思亞放後備就啱啦
無鬥心心理唔得無得踢

周六晚如果保持呢種狀態
守好夏維斯同添mode
斷車仔中場
憑車仔後防

不愁3分落袋
以暫時表現 我諗想最大限度發揮班大帝真係要4222/ 532
532就好似上場咁
馬 福 (cavani 綠)
普 般 (Vdb mata)
fred 麥 (Matic)
telles awb (Shaw Bw)
冰 t (龜 b)

會比較期待主攻 就算輪換啲位都配合啲 以兩閘能力(awb有進步當然可以再好啲) 可以壓前少少當翼打 因為都有2個防中補位 左邊法國連線可以吸引多啲對手俾telles斬入中間甚至右邊 有機會可以俾多啲位福好似上季前半咁過人或者般遠射 以我地啲翼嘅能力不如唔好強求啦 sancho筆錢買haaland仲好(FF) 大機會啲可能Jimenez (估貴jota少少)或者M. Dembele
對車應該都係擺三中堅
咁就有d機
巴拿貝要擴建
拿貝要擴建
睇精華琴晚大米踢翼衛好撚勁
係咁殺入禁區差啲入波
仲有傳中
應該唔會嘅,對巴黎咁重要已經變陣

好彩佢自己都明,出齊馬迪普巴成隊就郁唔到個問題
對D 真強隊SO 蛇好醒一定用三中堅+用人防守行先
車仔熱狗呢D 一時時, 睇佢覺得對面係咪好攻得
對車我反而想出五隻中場中去搶中埸

bruno 普

vdb fred mctom

就是咁
將VDB同妹個位調仲好
分分鐘又係:
ddg
AWB T仔 麥龜 白Lin/Shaw Telles
Fred McTom
Bruno
褔哥 卡雲尼

下半場轉陣換VDB/妹
咁都零分,都唔知係盲反定反曼入咗去填
只可以講呢個陣冇咩可能會出現
傻福一定會出,但係又唔會打單箭頭
出雙前即係後面得三中堅,仲要冇埋雙閘
睇緊The English Game
好正
唔使雙前啦
VDB 打到SS咁
妹+Bruno又有後上插入嘅能力
就4231已經夠
留名等睇對車仔出4231勝利11人
收皮啦
買左辛祖再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞