[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
肯定又4231
我當年唔識課金,課完就由日版變港版,搞到無得update
由第一次EVA合作玩到18年就無玩
主場都唔閪識贏波, 被人0:3 啦
慢速假對攻,你攻下我我攻下你,但大家都攻唔入,場波勁悶,但比賽過程係合理嘅(強強對決)

跟住我曼一轉4後衞即輸
me
新手
就係bailly一傷都未調整得切就奶野
thats football la
依家用日本id dl返咪得
準備好鬼滅一波
https://streamja.com/pAJOj
加拿長傳, 聰明仔入波
辛祖下季1蚊添呀
我記得當年我係要開多個日本ID先搞掂
心諗課一次開一個新ID太麻煩,就索性唔課金
出去打一季英冠正選真係好過留低做輪換
tuan去過av一季跟秦利學師而家開始有料到
未來對青訓都應該用呢個方向更好
buyback唔會係個人條款啦
你地當係轉會版既loan deal會唔會易明d

唔同既係buyback兩間球會價掂左指定轉會費賣出球會先拎得番 球員都係冇得say no
左路經常俾Azxxxxxxxta上埋黎overload, 今場都要睇下蘇帥點應對,99.9%肯定車仔會打防反,悶住完半場
近呢2,3個pool我都買晒2邊優惠包算, 咁多真係抽到窮
鬼滅要抽齊
vvd已經先行休息
福仔, 麥湯, 綠木都冇借過出去啦
有料嘅留番自己養都唔係好差啫
Loan deal Personal terms不變
但permanent transfer要重新傾personal terms
所以先懷疑personal term點搞
地獄主場 (對自己)
上面巴打講, 鍠同列基朗可能unofficial 咁agree 咗 personal terms
因為球會set 得buyback 就係想一俾錢就拎得番, 如果球員到時可以 say no 就冇意思

我覺得就算冇agree personal terms, 鍠開得聲列基朗都會仆住番去
連祖記呢D level 嘅球隊都番唔住morata, 熱呢D 次級球會點會留到
當然講緊garner呢種case既
有潛質但隊波未有足夠機會畀佢發揮既話
出去浸下好過留低踢reserve做一隊陪訓
前提係有足夠出場機會

當年咸爺都借過出去
我曼最怕都係逼搶,打軌次次都俾佢地逼到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞