《住咗間有入無出嘅酒店》(4)

996 回覆
1198 Like 15 Dislike
咁先可以有空間大家諗下之後發展
你個名
放野傳送個part諗起不能說的秘密入面張塗改液枱
我都想知
關你撚事
關你關我撚事
連登仔追故 be like :
其實啲巴士小巴司機可以一次過出車 咁就唔洗等到人哋咁辛苦
屌你老母咁耐都未有車?
而家專登要人等?

其實墨巴嘅故我淨係睇過病港 呢個故都係人介紹我睇追追下墨巴先自揭 睇開支持開嘅咪繼續g持 睇開又屌開嘅 前者都見慣
當幫手推post 咋嘛 又冇人覺得佢哋屌得好精闢 屌完咪又係死死氣繼續等文

再唔係嘅都係果句 善用追故模式
其他主角佢地腳力都幾好 日日走上走落 日行廿層!
關你撚事
又冇得打飛機
原來阿華盒入面有啲道具俾咗我.....

正當我想拆開之際陳哥走咗過嚟而係同陳哥學點樣種嘢俾自己食。

「阿明?你好似心不在焉咁,休息陣先。」陳哥說。

「好......」

陳哥叫我休息,我趁佢自己唔喺佢視線範圍下,偷偷地落返去隔火層到。

一落到去,我又諗返自己困喺嗰到嘅事,但我點都要確認啲嘢。

我再次跑到個消防櫃前面,今次拎埋應急照明燈放喺胸口位,唔洗摸黑得咁嚴重。

我同阿華講過,佢嗰到嘅嘢,有可能傳送嚟宜到。

佢枝筆同相已經證明咗,唔知佢會唔會再繼續放嘢落嚟。

於是我再一次打開個消防櫃,

今次出現咗一個圓柱形嘅鐵罐。

個罐形狀似膠囊,摸上手係鋼嘅質感。

我無諗太多,即扭開嚟睇,發現入面放住封信。

係阿華寫俾我......
墨b幾時岀
王姨好可疑,有可能王姨係想焗死佢哋,但比陳哥發現咗,所以先話下次未必可以救返佢哋
關你撚事 唯恐天下不亂?
放心我唔會再講啲咩 你哋鐘意點就點 繼續
Don’t give any shits abt you
關你撚事
屌你老母
返去屌馬累仔
卡卡西去咗邊??唔撚洗做??
屌你老母
屌你老母?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞