[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
我上季借咗隻翼比狼隊
佢出咗成廿幾場+入10幾球
今季又借咗個中堅比維拉
24場都出咗15場
可能因為我篩選過 所以高質啲就多啲機會?
但能力值升得快唔快?
隻翼今季收返嚟成80
但我唔記得本身幾高了
買返黎身價高果d 多數好有保証
好似有透露過唔會再特別執21
你預無都得
等22
我嗰啲係scout完青訓升上嚟
Btw有隻青訓賣咗80m cls
我自己就覺得佢好廢所以唔養佢
好似有78rating
唔係掛?
仲預佢winter update 會加返
點會
依家連UPDATE都懶
我諗WINTER UPDATE 都係求其改下轉會就算
佢以往都係winter update 會加返英超啲樣 (雖然大部份係中下遊仲要係又老又廢)
Update完陣容啲boot亂哂龍 垃圾ea
generic boot 都搞唔掂
應該未咁快有Adidas對新boot
我見兒子都係ea黑白boot
Pc 開心玩mod 中
仆街ea
巴打可唔可以share下條女張list
Fifa 廢機都run到
我1070ti
巴打無知一問
想玩mod係咪首先要買左正版電腦版fifa先得?
終於繼fifa19之後拎到第一個英超冠軍
上集唔洗講啦 輸廿分以內當拎咗
今集冇咁難 但都要等到第4季 反而歐聯都有2個
34場 29勝4和1負 球差破百先拎到
慘在歐聯8強要鬥猁
第33場留力輸咗比異軍突起嘅維拉
剩低4場聯賽 又猁又鏝
出副選留力歐聯三連霸算

利申車ultimate(已較高setting)
玩左兩日 個培育痴咗線練一排成個中前場都五星腳 完全唔make sense
其實負責更新條team係咪中武肺死撚哂
啲bug係咪諗住當features唔整
跟上潮流買game送bug

今集啲補時真係亂嚟
都比我炒到1:7 又冇受傷
放到現實都係係咁意補1分鐘咪算囉

真係未試過咁
俾錢買隻未整好嘅game
矚目嘅新星人樣又冇
又多bug
仲要祖雲羅馬都冇版權
版權簽唔到某幾隊都理解
新星樣有冇real face嘅標準真係唔明
唔太出名嗰啲就有
reece james greenwood國家隊都踢埋就冇
可能又係版權問題啦
例牌12月會出個face update又冇咗
好啦當你疫情關係啦
啲bug係無中生有 明明照抄20就得嘅嘢
係要重新寫過驚死比人發現你照抄
結果仲要炒哂車 又光頭佬又波衫教波

Btw下年咪又係要繼續腿張開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞