[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
幾時有架? 以為係winning 先會有既野 ps4有無份
Creation centre
Unofficial黎
冇,pc版加file咁玩
哥個係買d經典球衣
更新完仲多bug
又岀返 場邊波衫彩色99號
非轉會窗期間 會唔會俾人召回外借球員
呢樣好似不嬲都有
等於你借左球員俾人,你都可以隨時召返返黎
我見過係假如你喺其他球會借左人,你唔比佢出場佢有權召佢返去
會 見過人哋試過
不過我除咗一開save已經有嘅外借球員
都冇乜點借過人
反正淨係借到啲小將 本身又唔貴 佢又廢
不如直接買
觸發條件係冬天/落雨
依左入波 難度低左 d 人速度快左(只限自己隊)
本身借咗找卡數個Darlow嚟做後備龍 冇出過咁滯
11月中收到佢地通知 話唔夠出場時間
結果1月1日即刻收番

本身仲借咗利個Brewster 有買斷條款 (開save嗰陣ea未更新Last day轉會窗 所以仲喺利)
有岀場但係唔多 12月中收到佢地通知 結果1月中收番
用save load大法重開 岀返場比賽先捱到個冬季轉會窗冇走

所以其實知佢一定會召番 但係會唔會非轉會時期召
因為我地玩家可以隨時recall架嘛 但如果季中被電腦召就仆街
詳細情況喺樓上 #513

因為我用漢堡 錢唔算多
買斷條款去到新一季1/7都仲work 所以想有新budget先買
Steam咁快就50%off
玩緊fifa2020 career既買唔買得過
買唔過 唔好買
你係咪想聽呢d??
一定要用High Defensive workrate 既球員先
(基本上如果可以既話我全隊都會指定剩係用High defensive workrate既球員)
跟著game tactics aggressive interception
玩嗰陣自己控住隻中場衝返嚟
盡量自己唔對波 由電腦對波 自己協防
到對面要過你既時候先轉返對波嗰個球員
屌而家又變返亂吹十二碼 撞一撞個人冇跌都會吹
哭能咗
開季23場20勝3和 入97失23
都只係領先到猁4分

利申ultimate 較咗啲電腦setting 有高有低
睇左youtube 原來搵青訓, 揀d 價值一百萬以上果d , 成材會高d
同埋不斷幫佢練其他位置, 能力值會升得快d
有個19歲已經79
幾時先有Greenwood真樣
更新完個ultimate是咪難咗
PC 玩家福音
Fifer 1.0好似真係就快有了
今年等得好能苦..
今年外借青訓出去同聯賽嘅球隊
佢哋都幾多上陣機會 表現都唔錯添

不過我本身就淨係揀啲potential最高有90+
再加上attack/defensive rate是但一個high+high/high+medium先會留
借出去仲好? 咁ok wor 有人幫我練兵, 反正我好少出到佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞