[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
利記
我鋒線同中場傷到要用青年軍啦

有third kit 了, 唔洗開新save
EA皇恩浩蕩
本來就應該要有既野黎
不過比賽仲見到領隊著波衫, 我屌你老母ea
成班玩家棄曬game 先黎出
電腦死都唔斬波唔出波呢個問題改善咗未?
曼聯有冇

連補鐘都廢事until we score
直落90分鐘
不過mom 仲係無樣, ea 真係垃圾到不堪
原來next gen 12.4出,11.24出gameplay/trailer
搞咩鬼婆要咁神秘,唔見有新聞講要Google EA FIFA先知
Sim嗰陣?
攞英超第5都沒歐戰踢
玩開career 轉左去玩ut
發覺兩邊入波方法好唔同
ut 好似多啲變化
我都有同一個問題
打電腦同打人緊係唔同
想知career mode有冇碧咸用? 我見啲YouTuber拍片喺career mode用緊free agent碧咸
朗尼c朗仲要得廿幾歲
利申:PS4 主要玩 Career Mode 仲玩緊 19

之前嘅 post 我都有提過 19 我最憎係啲強隊對其他電腦隊會成日和/輸 係咁失分 去到季中除咗自己之外 榜頭幾位都係啲中/下游隊 好唔真實 我想問 21 有無改善?

另外有無啲大/新嘅 bugs

一向都兩年買一次 但爬文見到好似好多問題 見到大家都好不滿 我係咪應該放棄?
送都唔好玩 舊版仲好玩 除左新波衫同球員data仲衰過舊版 玩咁多年 今年係連粗口都講唔出
bugs多到數唔哂 越更新越多 今集d ai係咁多年以黎最垃圾 成場雪糕筒夠鐘就劇本式亂轟你一球再雪糕筒任你舞
有hunter果幾集最好玩 咁多年fifa第一次預購完10場都頂唔順del左 仲衰過ps2年代
要用game slider改下電腦啲數值先玩得落手
救命玩到燥
啲電腦個個比利上身
我兩個圍佢1個 佢都仲hold波成分鐘
完全搶唔撚到佢波
成場波跟本電腦制制哂
場撚場都我得3-4成控球

但電腦啲防守又膠 成日個人跑到超後
比我任放直線

我玩防守高位壓迫
啲電腦都唔主動迫
我自己一個個手控
十次有九次都玩馬騮搶球咁

最撚操係佢起我琴區舞來舞去成分鐘
係咁轉身 完全搶唔到佢波
閂咗competitor mode佢
邊度可以關??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞