[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
係 以前d人唔會續約可以免簽 今年好似話改左會續不過未玩到第二季未自己證實過
好on9既bug個目標簽3個關鍵球員
我簽夏蘭特 佢要求球隊角色偶爾
我再談判揀關鍵比佢佢唔同意
PC又有UPDATE
唔關career事
啲bug(MOTM冇樣、傾轉會領隊個樣)依然存在Squard冇update
正垃圾
又係UPDATE FUT
懶理CM
隻game真係好好笑

我同多仔買Haaland,AI夠膽開我2億4千幾萬
但明明佢有條1億8千萬嘅Release Clause
本身都還好 好似阿狗買柏迪咁
佢身價邊止40m
但最on9係你發現release clause低過佢報價你要end negotiation再等一星期
如果係last week真係喊出嚟
Save & Load啦
意外嘅嘢好難講除非每次傾都save一次先
FIFER

When will the first version of the mod be released?

Great question! I still do not know exactly, but within 24 hours (probably more like 12) of FIFA Editor Tool 21's public release.

When will FIFA Editor Tool 21's public release be?

The tool could be ready in late October or early November, but it could also be available in a week, or much longer.
真玩家福音
有冇人有玩過弱隊用英乙,屌你老母玩legendary 大家都係得60幾能力值,射波傳波廢預咗,但對面啲電腦就球球自動導航傳中,完美first touch 射門,自己啲人就底線斬個波都直飛去觀眾席,單刀要控三腳先控到個波

完全玩唔到,完全唔覺得自己係打緊英乙隊
上集都仲玩到下弱隊,今年真係搞唔掂,係我問題定係垃圾game
季中壓秒賣人d錢係下一季開始被管理層拎走一筆
不嬲冇得留錢去下季
全季Training都sim左佢大唔大影響?
只要你全部training a 曬就冇問題
玩左5分鐘已經唔想玩,日日都要train
返去玩FM20好過
early cross 點出
較高小小電腦射門同傳球失誤,我自己玩lengend就較到55
想問係咪要每個TRAINING 遂日禁SIM
Ps4仲未有title update 屌你老母ea
Seasons狀態/國家隊陣客又唔update懶撚過西
巴塞仲係無third kits, 美斯未有new face
卡雲尼仲係無樣
等fifer 啦
新twit 講到明好快有fully mod
ps4 都有?
次次都係整半製成品等更新等到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞