[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
重玩咗兩三次
好彩有向巴打教我
好彩我先玩第二次,第一次玩左幾場就click
依次玩左半季,唔想重玩呀
感謝巴打
每場最佳球員果個位show唔到2D頭像?
Yes
發覺電腦唔係好識俾直線 好少會俾落個位到
由19直接轉21 終於開始識守. 唔好主動撲人, 盡快調好人仔企好位包抄,一離腳即搶
奧迪加特呢啲妖人 踢皇馬 但無真樣 ea真係on9
屌你老母有個好撚大既bug
就係如果你帶個有膠布既球員擺後備, 比賽期間會變撚左救傷車唔比出
Fifa21新功能嚟(曲)
2weeks fit就可以擺後備但唔踢得
或者踢正選但一入team sheet就要換走
1weeks fit就可以好似以前咁
利申Werner傷完2個月
最後爭一日先100%fit
但要對阿狗焗出 結果佢再傷3個月
屌你老母傾轉會而家唔止光頭, 而家仲著波衫傾
更新完仲垃圾咗

防中例牌買定飛做觀眾 電腦下下吊高波斬嚟斬去
拉兩拉就散哂又唔識自己補位
打撚到懷疑人生 棄game
我屌你老母轉會場境個教練易容變撚左光頭佬都算

你老味呢家比賽個教練換撚埋彩字99號波衫成個傻閪咁真係玩到我燥
遇到隊閪波,上半場贏緊3:1,下半場一開波突然間俾佢三個反擊反cup3:4,然後佢即刻斷鳩我線,計我輸
想問下你哋玩到幾月
因為我好似玩到3,4月佢又著返西裝教波
唔知係冬夏季問題定pc更新咗
仲要zip衫
真係好撚on9 更新完仲多bug左

有冇人比賽前個training hold 左係到load 唔到?
依家ea 擺到明hea 做
D 心機放曬係ps5 cap 多轉水
垃圾pes無對手 fifa梗係hea
hea極都無pes咁廢 又贏畫張卡改下顏色數值又賺幾球
今集直頭頭像都懶得搞
屌你Werner第二季變咗文員
先係9月傷2個月
11月復出兩場又傷3個月
嚟到4月尾傷7個月
Havertz第二季都傷兩次3個月
仲爭緊標同歐聯架大佬
想問有無更新多啲真樣
d電腦係咁大腳兩邊斬
隊隊都係咁好悶
你玩咩隊咁癲...
ai完全唔cross wor
用曼聯打終極
係咁斬波去我兩個閘位跑
阿狗現實都係咁踢

Btw其實係我哋兩隻閘成鳩日跑咗入中路
所以電腦detect到空咗咪斬過去
講到尾都係AI防守問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞