[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
Load save打多場
打完都係彈
最後SIM左佢算
係驚下次拎盃又彈
D AI隊友個個企晒係度
衰過幾年前FIFA咁
利申: 玩到FIFA 17就冇玩,以前起碼D隊友防守果時都郁下
點先解決到隻防中買定飛睇戲嘅情況

同埋邊估到連joe hart都會假樣
都唔止防中
成隊好似除左控緊果個都係花生友咁
較左running frequency 都係成碌木食左屎咁企係度
今集好似難玩左
屌你老母仆街臭閪冚家剷 成日俾人長傳之後就追唔到點撚樣玩啊屌你老母臭閪 死仆街冚家剷
次次俾人一單刀就入波 屌你老母個龍門廢㗎?
紐亞都係咁 係咪on柒鳩㗎屌你老母 咁樣同空龍有咩分別 屌你老母一次都接唔到有冇咁戇鳩呀
屌你老母撞一撞即刻黃?

屌你老母班後衛係咪食撚晒屎?永遠都追唔到人哋個前鋒架喎
班AI 成班好似弱智仔咁 mark都唔mark 屌你老母我宜家玩緊隻足球game定係後衛訓練器呀

屌你老母我而家喺度祝ea有份整呢隻game出嚟嘅人全家死清光仆街冚家剷
仆佢個街
Switch 版career mode 打到就嚟完季先lag 機
日程唔會去到下一日
屌 我仲係蚛蟈隊教練 去打入世界盃八強
獎杯未解鎖
仲唔快啲課金
仲要控緊果個埋去撞一撞就黃

易黃到
以為係咪打緊nba
掂下都吹
你係咪用殘體字做顯示,好似係bugs嚟,我都中過招,唯有轉返做英文
玩兩場已經唔想再玩愈打愈嬲
Simulation好撚on9
計落兩邊得幾次攻勢
一係0:0 一係1:0
想正正常常打場波
較左啲setting一係就太易玩一係被屈
想互有攻守但對面成日個個美欺上身
跟住掂佢兩下又吹又黃
多謝巴打解答
今晚翻去試下
同埋嘗試學英文
係喎,有啲攔截過往幾代版本唔會foul

今集連剷到波都foul,甚至黃牌
Fred/kante呢啲防中今集幾好用
只要較做進攻時留後同截斷球就經常性幫我自己截到對手傳啲波
想問下美斯同C朗又話UPDATE左新髮型既?
但UPDATE完之後都未見到
C朗仲係有個髻美斯仲係一大PAT鬚
唉,訓練埋EQ ,隊友AI 成班路人甲咁企係度,越來越遠離真實
垃圾ea愈做愈差
有冇人更新咗冇咗歐霸打
呢個objective係咪要兩個幼齒都分別喺第二季出夠30%嘅總比賽? 定係兩個加埋夠30%就得?

同埋係咪第一季嘅出場數唔計?一定要第二季先開始計?

你係ps4定pc pc會早d出patch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞