[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
black live matter
我用愛華頓玩legendary+competitor mode再加電腦跑動/防守 半季入咗70幾球但失咗50幾球屌你都係玩Ultimate算
R1+ 撳兩下傳中制
暫時玩落d高潛力球員只要唔係第1季內買 基本上都會俾電腦練廢
夏維迪斯成年都仲係keep 住86
電腦隊固定潛力 自己玩先會有表現好就會升勁多丫嘛
見人d片幾季後電腦隊潛力係跟返sofifa差唔多
自己成隊90幾明明有d球員本身潛力得80幾
請問係咪仲係光頭佬傾轉會呀?
我見都係升好少 華維迪係皇馬2季先上到86 買到過黎87 1個月後88又話升盡
same
有d情況會有意外 你轉會之後佢狀態有時寫令人振奮的前景 90+潛力有時寫擁有成功的潛力 後者係升得多d
通常買90+人果陣我都會s/l等佢有成功狀態
今集有冇得用租借大法刷潛力
領隊著波衫握手 做乜鳩
訓練更乜撚新
垃鳩圾
著99 號訓練波衫加光頭
有無好似fred kante嗰種呢種防中推介 識自己搶波返黎好鬼勁
買個zakaira返黎升到87都唔夠83既fred好用 改左佢打CB反而幾勁
屌好撚感動
豬sir踢埋今季退休 佢話想拎個冠軍
難得入到聯賽杯決賽 對鏝49分鐘落後1:3
換豬sir出嚟先入1球12碼
之後84分鐘同補時2分鐘隊友再入2球
絕殺4:3捧杯拎到fifa21第一冠了
入到場仲會著埋波衫喺場邊教波添
有冇試過佢load唔到,個進程唔郁,停左係度?
switch都有呢個情況
我就是玩switch的
有時要去日程表果到skip
有依個方法架?試下先
日程表果到skip 就得 我都係咁lag 住
等我仲驚要重玩
佢係咪知道會發生咁既事,先set依個功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞