[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
兆屌List:
1. 電腦底線空曬唔出波瘋狂回後
2. 意乙, 羅馬,蛆被Cancel
3. Training 麻煩程度夠真實, 玩足一年先完一季
4. Third Kit 鳩UP 扮Feature但得幾隊有
5.Greenwood, Tonali, 卡馬雲加全部假樣

大家歡迎補充

希望Fifer Mode盡快出打救PC玩家
垃圾防守ai(自己隊友同對面都係) 場場開大
d直線易到 成日都劏穿 防守球員又成碌木企係到
Ea最好笑果陣話同國米米蘭簽咗約
點知一開驚
半隊假樣
仲好意思搵theo返米蘭派ea啲數值卡比隊友
屌你 Theo張相仲用緊皇馬時期
EA = 笑話
個位唔係佢守就夠膽死散住步行番黎...
關於防守
其實響個陣set番防中遮線, 同埋set兩閘唔壓上的話, 係改善唔少

不過作為偽球迷, 寧願咩都唔set同電腦互相傷害下下6:6, 感覺爽D
你set埋ai果份?
自己防守唔係最大問題 對面鬆比你456
玩Ultimate見到D球隊鳩玩迫搶搞到輸6,7粒好ON9...
有冇巴打同我一樣貪方便買咗switch 版
佢係咪得殘體字揀
好後悔
Lm 負皮狗死全家
可能遲d update一次過補返d樣 通常11,12月有一次大更新
我覺得ea係同k社鬥氣 pes搶左祖記羅馬 ea就搶返米蘭雙雄先 之後先再慢慢update
好多隊都仲係冇third kit
Switch係得殘體字,我同你一樣咁後悔,唯有揀返做英文
將隻CDM set 守中路 + set 防守要迫搶 隻CDM會比較肯幫手防守 但真係只限CDM CM都係會好似買飛入場睇波咁睇住你俾人戲弄
用switch 打 打到手指抽筋
冇辦法,此終係屋企時間少,自己又唔想玩手提電話啲課金足球game
Pes 手機game 我覺得唔錯 幾好玩
CDM較cover wing好似比較好
然後再較drop between defender佢就會變到清道夫咁
球球入波都一樣樣,遠射簡直係笑話黎
LM
知唔知做乜有時一開波
佢同我改晒個陣
同埋次次想換人入球隊管理
佢都有個咩確認比賽策略
成日改左我D野
好撚煩
屌你老味個足總杯黑色都夠膽死
佢係有分幾個plan
你唔想煩㩒返平衡個策略就得
屌...拎盃先黎彈GAME
有冇人試過拎盃果時彈GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞