[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
[PC/PS4/Switch]fifa 21career mode 討論區 10月6日正式推出
https://lih.kg/2225862

自己追post
Ok
雖然真係好燥
但有時打英超隊 電腦會比我炒6-7球 10比0都試過
關左會唔會 仲易入
打開legendary
佢個competitior mode係咁
基本上一定落底扭屎忽花唔會出波
你jockey唔用tackle撞埋去就好易搶得到
不過打傳奇 你開定關都係一比就穿大炒電腦㗎啦
終極又太難 垃圾ea
越玩越心淡
上年都仲接受到
而且你預左玩2 3季又隻隻都上到90幾 點撚樣射都入
如果用d弱隊玩就好d
但用幾季打上去 up得出名個d又退哂休
得返堆後生同假樣 仲無意思
開咗competitor mode真係勁難搶波,電腦個個攞到波都撚兩下,跑兩步又整個前後腳,個個黐曬線咁原地放skill move,明明我冇mark佢

但你閂咗佢又會太易因為今集啲電腦唔會主動逼,個個淨係識企位遮線,基本上係閂咗你食硬佢,開咗就鬥入波,差唔多場場都會失波,因為電腦勁搓得,啲AI喺禁區邊禁區頂不斷傳波直到搵到位起腳,我閂咗玩咗幾鋪之後都係開返
後悔買左今集 係近集最垃圾既ai(無論隊友定對面)
d防守ai唔協防 難度太低 場場直線劏穿之後跑狗入波
開competitive mode又假到 後場阿豬阿狗都花式扭波 同埋都係解決唔到垃圾防守既問題
入到禁區睇住佢扭成5,6秒都可以唔射 自己搶唔到 隊友又企定定睇波
成班人係到睇扭波唔知做乜鳩
到我攻果陣對面又係任人魚肉 場場456球
諗住佢會fix ai點知到依加都未搞好
d更新唔係fix問題仲要加bugs
教下d數值
傳波射門都用手動
想問d 新波boot 係咪定期自己更新? edit player 入面見到就見??

利申: 無玩20, 19 入store用分買boot
電腦背身開力牆呢招太屈
埋去標,佢就自轉360甩開你(應該話你會圍住電腦轉360)
唔標佢又鳩控住個波哂你波鐘
今集防守個感覺好差,好似永遠都埋唔到電腦身咁,總係有道力隔一隔你
調返轉我用背身得身位護波,電腦可以一野連人帶波tackle我無犯規
等埋碧咸先玩
會有咩?
share個PC Squad file
將D ICON名宿放哂入球隊到
DL完放入 C DRIVE Documents\FIFA 21\settings
開GAME LOAD番個Squad就OK
單機/career mode都用到
ps4無份
點會有得玩
實要你玩ut課金先會有啦
C7 FACE MOD PC
free download
https://www.patreon.com/posts/43969144
ps4慘過做雞
依家呢個價聖誕仲有冇得再平?見好似咁多bug 二百幾都唔係好扺
我終於感受到個script
贏緊1:0 仲差三分鐘 就猜下波等吹雞
屌佢老尾 點撚知 傳個冇人迫嘅普通短傳都可以控唔㺯弓 漏撚左 俾電腦單刀 都唔緊要 回得切防輸角球 仆佢個街 佢斬近柱 輕輕爭頂掂到個波 個波裝左蘇格蘭場全球定位AI 導航360全面向一體水冷壇香木龍紋雕刻瑞士裝配靜音人體工學軍用18哇佬脈沖引擎咁撚樣 香蕉型彎到出12碼點外直飛遠柱死角收撚死我龍門 監生俾佢屈和
我終於感受到個script
贏緊1:0 仲差三分鐘 就猜下波等吹雞
屌佢老尾 點撚知 傳個冇人迫嘅普通短傳都可以控唔到 漏撚左 俾電腦單刀 都唔緊要 回得切防輸角球 仆佢個街 佢斬近柱 輕輕爭頂掂到個波 個波裝左蘇格蘭場全球定位AI 導航360全面向一體水冷壇香木龍紋雕刻瑞士裝配靜音人體工學軍用18哇佬脈沖引擎咁撚樣 香蕉型彎到出12碼點外直飛遠柱死角收撚死我龍門 監生俾佢屈和
痴線 更新左之後
隊隊都背身護球個個踢踢下一定用個背脊頂住你
未更新都已經係咁
無敵背身 有埋原力開力牆 根本埋唔到身拍波
一埋身就會被佢個力埸隔走 / 你會變咗圍住電腦轉個360
D訓練模擬晒佢, 我D球員能力會唔會升架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞