[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
有咩辦法清到d 年青球員, 成日有球會想買我都accept, 不過就最後都破裂
有 續1年約/解約
因為你班後生廢物d人工分分鐘都高過人地主力一兩倍
想開心share下啲on9 moments

縮腳

再縮腳

穿埋腳

放大

解約唔可以用太多人
續約減薪又拍檯走人, 我dklm
打4231 兩隻閘成日失位拉咗個中堅去閘位 之後傳中 中間變二打一下下都失高波
保方45歲都未有退休諗法
笑撚死,呢隻垃圾game 個engine 一代垃圾過一代,
場場鬥456,岩岩上半場lead 3粒,下半場一開5分鐘失返3粒,頂唔順一野掟爆左個手製+電視
Ching ho ball
利申返年年season 起碼D2
光頭bug整好未 同埋第3波衫
忍到而家仲未開save玩
想像唔到你打UT會點
從來唔玩垃圾mode
衰撚過手機Game
有d 破員明明打到某d 位置, 但擺佢落去打時點解出現感歎號?
唔會整架喇
Ea 全部資源放曬係ps5版fifa
要你position 都轉埋果個位先唔會感嘆號
即係點? 我個coretzka 識打cdm, 我又擺佢踢cdm 都有感歎號wor
果個係佢慣常安排踢既位 唔代表系統判定佢岩踢果個位
例子普巴打cdm唔代表佢係馬迪果種正宗cdm
遊戲入面岩唔岩踢會計埋workrate/sm各種數值
咁鳩麻煩. 咁點先可以踢到cdm 又要培養?
佢個標準點計就唔知 其實好多都唔合理好多餘
通常岩踢培養果條bar寫兩星期就好快轉完 長時間果d會放棄算 同埋哥利斯卡係全能中場唔係正防中 一係轉彈一係轉人算啦
我只要唔係 -數值 我就唔理佢
數值唔夠 即係可能佢寫可以打cdm
但系統覺得條友防守數值低
黃色基本上唔洗太理
不過有時球員會搵你傾計
如果d 賣唔走既球員, 全部改為租, 其他球會肯先租後買, 係咪通常租完之後佢肯買?
玩咗兩季其實我都好少先借後賣
因為通常都係借我啲後生
潛力高我又廢事賣埋 齋借算

但琴日就有個diawara上季比我借去馬體會
跟住6月買斷埋
我諗AI一般嚟講都會買斷
咁就好, 有d 青年球員無潛力又唁肯減薪賣走, 炒人又唔比我再炒
開左個新SAVE試下 屌你有隻青訓 上身係透明 仲要拎撚住張紅牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞