[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
更新完依家冇new face
仲有佢寫淨係address到談判嗰陣嘅問題
好似仲未發現著波衫教波嘅bug
青訓透明拎住紅牌bug仲係到
上到場見住隻半透明人拎住張red card周圍跑
Touchwood我玩到第3季都未見過
青訓都有用唔少
但越玩越多bug係真嘅
利申第一日出就開嘅save
今季唯一改善係唔洗重開save都有new faces / kits
開左幾個save黎試
多數一開波 佢預設個幾個青訓 會有一個係好高潛力 8x~9x 能力6x
之後一定係呢隻會半透明 唔知做乜鳩
Ps4有update啦? 屌你ea等fix個細bug等咗兩個幾月
首先你要有次世代主機先

NEXT GEN竟然有實體,仲要偷跑

利申 之前買左下載版,唔關我事
不過應該都陸續會有next gen gameplay流出
今年FIFER真係好撚慢....
仲未有MOD
畫面真係頂瓜瓜 gameplay就.....
吹撚到next gen engine 原來d 動作同ps4 pc一樣
屌你老味
NEXT GEN原來又係一舊屎
D Graphics整靚左就當係NEXT GEN
個NEXT GEN真係吹大左
gameplay上基本係一鳩樣
個賣點之一既cinematic opening仲比我捉鳩到用中文玩既話個隊巴落車位球場入口個球隊名竟然係中文黎
一隻Ps4同5都有既game點解會期望佢gameplay係會唔一樣
笑撚到加個過場畫面
加個新angle 搞靚下d graphics 就話nezt gen
咪撚咁肉酸啦EA
未出前吹到係NEXT GEN engine咁喎,又無控球都好人性化咁
咪又係企係度鳩下鳩下等波到,不過呢點用我愛隊黎計又幾真實既

當年FIFA14一樣係PS3 PS4同一年出,但係就真係感受到係兩個完全唔同既世代黎
個haptic又係鳩下鳩下
似我隻手掣就散多過係佢講既immersive experience

3 去4果陣真係人人爭住買去enjoy 個新engine
可惜ea 己末落
年年造舊屎出黎
仲有16>17又係好夠誠意
隻17係差個疤主場就接近係完美
我到而家都唔捨得放返隻17出去
New faces呢
出咗咁耐啲gameplay都唔整返佢
仲係死都唔斬波+無敵背身+玩家嘅中場永遠企定定唔mark人
見你地講有更新裝返黎玩
屌你老母仲係咁撚垃圾
粒波好似兵兵波咁無重量 人就溜冰咁個r1無腦扭
最撚弱智係d電腦仲係企定定 叫人點撚玩 侮辱緊人?
成隻game就係度狗沖鬥屈數值刷入球
你比返fifa17更新我好過啦
PC更新完 一入game就彈有無人都係咁?
屌佢老母已經雙cm, 左邊擺迪莊, 右邊擺甘美治, 迪莊就無問題會入到中間, 但甘美治就永遠唔會幫手收入黎遮線 明明set 左指令防守係看守中路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞