[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
我將成隊猁交換唒啲龍門返黎 正副選都係龍門睇你點翻身
switch隻FIFA 21有新update,版本為1.02
暫時未知佢update咗啲乜嘢,網上好似冇乜人講

我屌你地成班垃圾咪又係玩, 又要屌又要玩
利申:冇買,垃圾game
比賽設定咪有
有冇玩PC既巴打可以睇下
最新Update布力般流浪波衫有sponsor未?
賣左PS4

PC版玩UT 買唔買得過
Last day 高價買曬佢啲龍咪得
有無人知今集個setting點較好
宜家係覺得太易玩 基本上電腦係唔會入到我波 連續十幾場clean sheet 對面起腳都好少 想電腦勁少少識入下波
開save嗰陣有得較
另外喺cm mode入面嘅lobby最尾一頁個setting應該都有得較
set ultimate都係咁?
Ultimate都係炒6,7球
我fifa 20玩ultimate個難度好唔真實 兩星隊都踢到變皇巴拜咁

定今年整番好?
D進攻睇到識背
傳邊背身,然後唔知點樣傳到入禁區1射1中就收工
仲係有個ON9 BUG
就係上球季明明係鏝猁車熱前4打歐聯
李城歐霸決賽輸左
但去完next season, 發現李城好似拎左頭4 replace左鏝個位
垃圾EA
早幾年都冇乜呢啲問題,好似故意咁
前一個更新係有最新又變番冇😂
頂中左bug一到買賣場景兩邊條友都變左光頭
Greenwood幾時有真樣
一日未有都唔想開save
好撚柒
每一年頭半季隻game都係未整好
咁又唔好屈ea
17同18一出就玩得嘅
19唔記得 但問題應該不大
係上年先出半製成品
有d人樣
反而20似過21
都係一舊屎架喇
依家淨係鬥簽版權冷理D 遊戲性
我都試過係轉會期出事,跟住要係賽程果到skip一次先正常返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞