[PC/PS4/Switch]FIFA 21Carrer Mode 之全球無限兆屌垃圾EA (2)

556 回覆
8 Like 5 Dislike
dllm 第二季摩迪自由身 買唔買好, 要黎做超級後備
升班馬幾時有faceupdate
終於等到有特價

有冇人知冠軍版個職業模式獎勵係咩黎?
比隻勁幻幻你 冇咩用
今集我見外國有youtuber用到古人,又比利又馬當咁,有冇巴打研究過?
普通版 3百有找 各位入得手
咪水人啦 咁多bugs買返黎都玩唔落手
3百有找?唔係預購左知佢多bug成咁兩百我都唔會買丫買返黎擺左咁耐都未整好on99 ea
有冇人守緊波 得啲後衛會郁 中場完全係企係度望住 完全唔郁 下下人地中場一插上黎就打穿
係要升積極性定咩 明明防守參與率已經升到中/高
玩到勁辛苦 下下守波得4個後衛會郁咁

同埋有冇人會用in game啲青訓 玩新特蘭想用多啲青訓點知個個成舊木頭咁
係出面手動轉d icon球員入自己隊波 再開save
上集都話可以用training train下堆青訓 今年啲training淨係升sharpness rating又升得慢 隻人幾高potential都好 得50幾60點撚出
真係
我有隻幻幻已經一季出好多 都係升得5左右
今集今快特價
遲咗出姐唔好以為ea會認低威啦
狂出布斯達季半 71->78 now
Black Friday 會唔會再有平呢?
屌你老母Havertz又傷3個月
Werner上季傷ACL到依家都未踢得又少件主力
唔好比我睇死復出冇耐又重傷
已成文員
想問下 我玩 career mode greenwood 升到上90已經無升到 唔知關唔關我培育果到轉左佢打st 位
Fifer mode 好似有消息就出
各位玩家福音
PS4都冇份架啦
Blame the victims先
明知唔可以對ea有期望仲敢買主機版
淨係攞嚟打fifa咩你都戇撚柒鳩
乜撚我問你仲敢買ps4嘅fifa唔係問你點解買ps4喎
睇清楚先嬲啦
梳high大左眼矇矇
係EA嘅錯
好期待ps5版都係咁垃圾
利申冇買ps5
咁有時想玩下ut or pro club咪ps4囉
pc人少都係問題黎 再講d mod咪又加真樣波衫比 唔見得舊屎會變好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞