【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
Youtuber靠view數就含得撚
睇下台灣Yuci先
罵到無聊就收手架啦
仲有人屌屎家軍 ming仔咩
佢個耶教底扔石頭論點好無敵
已經唔係討論馬田有冇錯 而係我地有冇資格罵人
真係要耶蘇出黎屌馬田 馬田先可以叫有錯
支那夠14億人,叠馬就有道理咩
唔係唔鍾意,係直頭兩回事嚟
政府老奉收稅,人民監察政府係咪理所當然呀?
重復講咗兩次,係時候答我啦柒頭

所以罵人係咪要公開身份表明冇掂過紅野先有資格
沒犯過罪的人 都可以用石頭扔她
我宣佈所有追擊偽人 youtuber 藍店 tvb po收手
出面啲重要帖hea推吓就當有出力
圍內批鬥個啲帖就上哂心玩認真追擊 吹撚脹
我以理服人
你都識講啦批鬥
本身就唔應該批鬥 重要嚟多次?SHORT撚咗?
傻嘅~ 有表態嘅人賺人仔why not! 識撈一定係拎藍錢㗎喎
真心知係廣告就輕鬆啦
煩撚鬥黃師出現了
區區小貓三四隻,睇死呢班蛋散不成氣候都做唔出啲咩
屌 ming仔 屎家軍po其實都係鬥黃
我地冇資格罵人
收手啦
都唔係㗎
有心玩隨時唔會吔開十個Ac
係佢live度玩
個個藍田藍田
咁係因為世界人口有成80億
叠馬無用,咁你咪示範吓出去以一敵百囉
唔係講啲乜 馬田係柒架啦
但係你地鬥黃撚都一樣柒
出面咁撚多重要post save12每日都冇乜人推 冇乜人做既tvb戰線又係冇咁多人一齊做
但一個馬田就令到你地班友上水屌人 連登仔 識唔識分輕重
依到未最多得幾個人鬥黃
大家睇吓一個月後
馬田訂閱數係點先再講
區區小貓三四隻,睇死呢班蛋散不成氣候都做唔出啲咩
都唔係㗎
有心玩隨時會開十個Ac
係佢live度玩
個個藍田藍田
你 冇 資 格 屌 人
公開身份唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞