【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
有冇諗過
屌達哥同幫馬田既可能係兩班人?
只係大家都係連登仔?
又或者經過成年啲人改變主意?

你都係連登仔
智者馬田哥深黃上年就洞悉先機,笑鳩人出去係送頭又話分黃藍係傻仔,你咪分化啦
唔計政見 呢條友都幾撚廢 完全唔明點解會紅到 啲片悶撚過大J
無架
你咁講一定無敵架
有幾多人真係可以接觸到YouTuber姐
我一廂情願覺得佢係黃
你一廂情願覺得佢唔係
你可以話比人拉果位youtuber係偽黃都得添
你又憑咩決定佢係藍扮藍

光時d野都貴啦
我又冇接觸過佢哋
我都係一廂情願覺得佢係黃
可能佢都係呃我哋啲傻仔錢啦
又返去有表態就可以幫藍店賺錢個point
我表左態 可以去食藍店了 做popo都得啦咁
Ming仔黃到捐十萬捐到手賤多一蚊都比人屌柒啦
馬田捐左未呀
岩呀
廣告廢架 冇用架
藍絲 中立 蠢撚唔會因為廣告用富牛
用都唔關黃圈事
富牛真係蠢 比錢黃人發大黃圈

好肉酸呀大佬
把口黃,啲牙黃,篤尿黃
做乜撚野有人自爆
有錢可以賣埋個屎忽
咁達哥ming仔都係收對家錢姐
咁你原諒咗佢地未
講撚咗如果佢明確咁講過 黑警濫權亂放tg死全家
表明過立場 我又真係唔會屌
講到表態咁基本 做咗先再講野啦
捐十萬就黃?咁撚黃 係ig出個post屌政府再唔係講下數字721 831 成本都唔洗點解唔做?
個1蚊到今時今日解釋到未?用手賤就過到關?唔見佢手賤多2蚊 係要多1蚊?
佢賣廣告叫食黃店 班藍屍就會去食?
咁又係 佢咁撚大影響力
樓上班人個point就係你搭狗鐵 你已經唔係黃 係偽黃甚至係藍
人地藍屍就阿豬阿狗都攬做自己人
咪吹到自己有5百萬人
黃圈個門檻就高到申請黑卡咁
批鬥你搭狗鐵批鬥你食m記 嫌黃圈太多人要踢咁堆人走
我從來都冇屌過屎萊姆
關我撚事咩
講撚到原材料
你好撚多野都唔用得
好多黃店都變偽黃喎
咁幫政府賣廣告都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞