【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
Ming仔達狗個level?
佢兩個有冇好明確咁講 黑警濫權?
收藍圈錢賣廣告
→資金由藍圈流入黃圈
你地呢班觀眾係黃嘅,唔好用支牛,咁支牛咪賺唔到黃圈錢

以上模式明明係吸納對家資金嘅好方法
可唔可以理性少少再批鬥
一味鬧人收錢賣廣告
唔諗下自己先係潛在客戶,你地唔用支牛嘅話,支牛點會賺到你黃圈錢

屌人收對家錢不如自己企硬啲唔好送錢俾對家啦
Pat屎一直keep住淘寶比錢大陸 成個人由頭藍到落腳都可以用黎比較?
達哥有出過聲?唔出錢當冇立場想食哂黃藍廠商
出過聲已有立場 對家仲要黎比錢你 你唔要?
唔好話係馬田 任何一個youtuber有明確咁出過聲表達過立場 就算收藍錢都真係冇咩問題

Sp都要拎出黎講個啲 同早幾日黃之峰去爆房都要做頭條新聞有咩分別?
所以一句你地馬田男神做乜都贏
佢地會話你on9 收咗錢冇人知佢用係邊
然後就話佢賣廣告佢9萬subscribers就會一齊去用支牛
跟住支牛就會蒸蒸日上 賣個廣告對家就發大達

純粹賺大陸錢根本唔係奶共
如果Martin可以賺大陸錢之餘將啲錢用返黃圈度
而我哋又可以唔理佢既中資廣告
咁係最好結果
五毛要比都攞啲同level黎比啦
一個住大陸用大陸野比錢大陸
一個乜撚都冇講過想食兩家
拎呢兩個出黎講 要人認同佢地黃?笑撚死
笑撚死 列個開支表比你好冇
證明唔到佢用係邊=用咗落藍店=同時多咗9萬人用支牛
牛旨商店
馬田連個焗爐都係淘寶 咁樣有冇得比較
黃人開嘅唔係黃色經濟圈係咩?
你點肯定佢無幫過其他黃色經濟圈?
佢買野都盡量減少買淘寶貨
其實係咪要所有嘢做到一百分先可以係黃呢
否則係藍呢

係咁嘅話我諗香港有9成都係藍絲
因為大家都有搭港鐵
其實佢有幫黃圈,投票唔投保皇黨,唔奶共。
就已經夠
以前住大陸又拎黎講
有邊個之前冇賣大陸廣告?
大J都賣唔小
點解冇得比?
如果佢哋都賣富途,你地係咪唔屌先?
而家係屌你地選擇性標準呀
馬田賣就話賺藍助黄圈
第二個賣講到奶共屎忽
話我五毛你係咩毛?盲毛
馬田丁丁個個追住含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞