【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
不停批鬥人唔夠黃真係好煩 連登班中學雞根本唔知政治光譜好闊
最緊要嗰個第一條你又唔應
姐係你當佢黃定藍呀
係 屌哂 有問題?
TVB搵藍錢吹衰手足係仆街
達狗幫支共手機GAME做廣告又係仆街
黑警PR洗白黑警又係仆街
有意見?
No no no
佢幫藍店賣廣告 就算係老麥
就會有咁大反應

理念問題 我唔會再支持佢
講真果句,叫人唔好用支牛,開其他acc
自己就用緊
佢深黃既
每日打緊tvb戰線嘅手足見到你呢段野先知自己做左弱智仔
笑撚咗 好多財狗扮冇用
食沙律食飽
有IB FT 富途 美股ac
的確係富途app最好用
係fb ig表晒態 罷工文宣都做過咪一樣有幫yuu賣廣告
難為班坐梗既手足,為左大家有得用支牛係咁衝
馬田:近排食免費閪射嗰篤精好深黃
搵錢緊要丫嘛 我明 佢自己都明
係FANS唔明 係都要SPIN走 講到佢冇錯咁樣
講緊另一個kol姐
同路人買少見少 可以比建議但唔係連衛兵式批鬥 唔係同路人既藍絲你屌嚟都哂氣 所以兩句野冇抵觸
佢算係比較紅既黃YouTuber 所以唔會冇錢開飯
亦因為佢唔係淨靠黃圈job先唔會冇錢開飯
如果個個黃圈YouTuber kol set到個道德標準咁撚高
唔係黃圈job唔接 我都真係想知你係咪第一個籌旗贊助咁多個人開飯
連登仔講就凶狠 做就碌撚 睇你都係企係道德高地指指點點又唔理人點樣先生活到個啲撚人嚟
搵食姐,有幾千萬俾你洗你分分鐘都奶共啦,不過就唔好再扮撚晒正義講咩民主自由啦,又搞咩牛旨食兩家茶禮
永遠都係講就威
成班都係隱青廢青先會咁撚樣
冇咁多時間睇佢啲片姐 唔洗咁惡既
只係睇過一條片 佢有抽水講過班狗
咁點都算支持啦
上面先講完佢接M記我唔會咁大反應 直接幫紅到透既中資賣同幫中立冇表過態既賣既分別分唔清華潤同惠康係咪一樣

然後你即刻SPIN到我話全部非黃都唔接得仲要吹到道德高地乜乜物物

之後佢冇話過自己係黃 你又完全唔理話佢係黃 然後講一大堆base on佢係黃既野

你係咁偏激根本冇得傾 係咁
講錢最實際。學你班咁嘅所謂黃絲咁連叫句口號都唔敢就自稱革命, 佢靠你真係死撚得
大把連登仔仲用緊支銀月供股票
邊有認黃 人地話中立偏黃森美do姐爽皮好多 do姐係電台喊晒口咪又係拍tvb節目 應該係偽黃
人地屌佢幫支那牛賣你就即刻上綱上線話非黃就唔接得
已經去到屌人都要資格
又要屌人批鬥撚
得啦 投降啦 佢要靠藍店廣告搵食
幫藍店吸客 D客都唔係黃架啦 唔緊要
滿意未

不過我都係會屌佢幫藍店賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞