【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
其實係每個人心中把尺問題
你覺得佢幫藍賣廣告冇錯既話
而家帛金ming 達狗 屎家軍 森美 果D靠藍搵食既都係冇錯
而我覺得有錯所以罵佢
希望馬田FANS唔好雙重標準啦
又係度胡弄玄虛非黑即白
我淨係會以理服人、以德服眾
唔似得你哋強人所難

但都估到你其身不正無膽公開身份喇
睇嚟真係俾我批中咗太多痛腳俾人捉
自己都做唔到就咪強加於人啦
去app台睇下有邊個post冇叫人淘寶買acc
又公開身份 其身不正
大佬 上個連登罵個人都要實名
"批中咗太多痛腳"
連登仔有食藍店係咪就以後唔可以罵政府呀
五毛理論呀? 外國有槍擊案 BLM示威 唔準罵支共人權問題呀?
cctoy 對泛民就容忍,對住 ming 達 馬田 龍門果D 就日日嘈人地係黃定藍
政府係收人民稅,老奉要幫人民做野
監察政府係公民權利和義務嚟
咁都有得混為一談

又搬扯去政府度模糊視點
唯有copy and paste做錄音機
差個要公開身份 冇掂過紅野先可以開屌
唔鍾意用政府做例子下話 OK
咁追擊TVB班友係咪又要公開身份 完全唔掂紅野先有資格屌
定TVB又賤過馬田唔計
你咪日日批鬥馬田囉
最好批鬥到佢收皮為止
上面個馬田粉絲話要實名制先可以批評佢

支那牛萬歲
最好日日都開post
開2046個post
唔係講啲乜 馬田係柒架啦
但係你地鬥黃撚都一樣柒
出面咁撚多重要post save12每日都冇乜人推 冇乜人做既tvb戰線又係冇咁多人一齊做
但一個馬田就令到你地班友上水屌人 連登仔 識唔識分輕重
支牛
app好用咁又點
到宜家都唔明點解唔用ib or firstrade
IB個app真係認證用only...
佢臉皮咁撚厚點會收皮,仲可以出大招扮可憐亞斯伯格症,開live屌番你班連登公屋仔窮閪都得
依到未最多得幾個人鬥黃
大家睇吓一個月後
馬田訂閱數係點先再講
搬埋潮文出嚟搞笑遮醜咁撚肉酸
做乜折墮到要扮小丑表演啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞