【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
今次我都幫佢唔落
你呢個邏輯要成立 有
1 所有觀眾都係黃 注意 係所有
2 所有觀眾都非常留意時事 知道件product係藍
3 佢真係有用錢放落黃圈

利申 有sponsor佢 琴日取消左
開網店搵賺又出書 加上台灣個邊吸左唔少人
我諗富途個廣告費應該係等於佢平時十幾二十個廣告
佢應該都預咗俾人屌
點解唔收錢就清高啲
無人話清高
唔係點解肯賣吖
馬田:係,做警隊pprb 都得,反正你幫警察做宣傳唔代表班黃絲會睇架嘛,唔使落手落腳殺人,又可以從藍圈出糧拎資源

大把連登仔做住/考住公務員鬥黃
你睇下出面考公務員啲post
有啲替Ming仔 達哥感到可惜
有人覆左你啦,去撐警集會係直接支持對家政治運動嘛,係支持侵害人權嘛,同做中資工點同
依家堅持要企係高地劃線去屌人個嗰係你啊
自己唔願意作矩范就己所不欲,勿施於人啦
係度雙重標準嚴人寛己咪虛偽囉

同埋你係乜水啊?你呢啲不知明蛋散憑乜野要求大家跟你規矩啊?
最僧啲柒頭自我感覺良好
你岩,都唔係隻隻黑警有份殺人放火侵害人權,一定有白警的
你話黨鐵係必須品就錯喇
我已經講咗係可以搭巴士或者的士
過海可以搭船
返工耐左就係理由?
你唔可以早啲起身?
冇人會覆你㗎
因為冇人會反駁到
微辣幫支那寶賣廣告=藍
馬田幫支那牛賣廣告=黃
你咪證明咗俾我睇黨鐵唔係必需品囉
係要早d起身囉
你咁講唔得㗎
係黨鐵post 會俾人批鬥架
[篤尿好黃]點cook guide馬田fans道德標準特別低
https://lih.kg/2242160

怕西咩 大把fans護航
聽日幫pprb賣廣告都得啦
612前講?你不如數返佢雨傘運動講咩啦
講真 好多人616 721 之前都係港豬嚟
有邊個真係咁熱衷政治呀
唔係林奠癲到二百萬人上街之後都照過既
元朗白衣人冇出嚟搞事既
其實大把港豬都收貨啦
時代條片咪就係話緊你班連衛兵係又屌唔係又屌
係度都逼人講一句我係黃既
人地照做出聲會搞到人地job都冇哂囉
人地咪話kol既責任係講返時局 分析返你做每樣野既後果
唔係一味叫你衝囉
就算睇返其他片 佢都成日串狗
咁你係都要逼人表態姐係想人冇得撈姐
條片都講到明表態唔係責任 你睇完條片都未明人地鬧緊你班連衛兵咩仲要捉佢係條片度有冇表態
笑撚死 啲fansboy做人都無底線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞