【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
都想啲藍廣告商 搵藍藝人賣廣告既廣告商懸崖勒馬
同時都有屌啲冇表過態然後幫知名藍店賣廣告既藝人
你走先
真係好柒
點解好地地要加一蚊 真係好撚戇鳩
我既理解係咁
TVB本身成日唔講事實 新聞filter到極點 取向奶共 所以話佢係藍 所以先要屌佢 削弱佢

馬田 利申有睇開佢 佢都黃底 14年到依家 佢幫中資賣廣告 係仆街架啦 但都未係要批鬥佢掛
依個風氣 咪攪到d人唔想講自己係黃 講完係黃有咩好處 極端d好似莊正咁 連偶像都做唔到先好咩
連登仔自己都仲食緊m記 幫襯百佳惠康7-11ok啦 咁得閒走去批鬥人
第1點我見係有 有d廣告商話唔賣都賣返 就屌啦 第2點我真係少見d 但個d唔表態既 佢地都wfc架啦 有錢唔搵咩佢地諗
我都係屌兩句姐 班FANS已經話班批鬥師出動咁樣
都唔知班FANS驚乜
批鬥師會令人驚左認黃? 唔撚係掛
我覺得 張繼聰咪一個例子 想撐黃 幫襯黃店 但屋企人做狗 無辦法喎 唔通真係出報解除關係咩 連登咪出動批鬥人 其實同支那 班帝吧有咩分別
我就唔信你班人近一個月冇幫襯過百佳惠康7-11ok呢啲藍店啦
unfollow lu
唉屌點解咁唔爭氣
百佳 又係藍?
李嘉誠唔係藍 直頭紅
又幻想誠哥係黃?
一路覺得 誠gor係唔奶共既商人 都唔算黃 但估唔到變左紅
香港再出發有佢 連登仔咪又係幫佢兜
如果你有本事一邊幫「香港人共同體」講座宣傳,一邊接到支那廣告,有咩問題?

侵一邊揸住一堆喺中國嘅trademark賺錢,一邊搞鳩中國,邊個敢話佢奶共
Ching 所言甚是
不過希望唔好比馬田睇到
講真話陣間佢又嬲鳩架喇
算啦 唔係兜唔兜 係咪要有less evil依個 玩個俾面派對做下樣就俾人話紅 俾支共出文屌個陣佢就係雙面人 真係2面不是人
一陣又出live同佢班觀眾圍爐
1蚊對數
真係得喎
佢有間牛旨喺度
佢唔補鑊佢兩個仔點做生意
做kol 連出火都貪免費野白頭片,黃左又出絕招講野一撚舊舊賣可憐
真啊 佢係100%商人 做到佢咁已經好難得 唔通真係屌共 唔做生意咩
至少佢無出聲屌d後生 唔似其他有錢人 已經算係咁 但話係黃又未算 唔藍姐最多
等睇委屈樣,然後話連登仔屈鳩佢藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞