【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
仲圍緊爐
上面有巴打講得好 佢地講既野就好似否定晒TVB戰線班手足做緊既野咁
奇就奇在冇人屌森美接tvb job
馬田冇TVB咁賤既
不過如果咁樣就唔屌得
我咪可以話馬田都冇事啦 點解要屌TVB先咁樣護航?
MING仔有事森美冇事真係好神奇
do姐都係啦 真係邊個好蝦就批鬥邊個
賣廣告係YouTuber 主要收入來源
YouTuber 幫中資賣廣告=你幫中資打工
大家都係賺份糧 只要你將舊錢用返係黃圈度
我覺得係不完美可改善 最好緊係搵到非中資既工啦
但如果個期搵唔到其他工既 冇可能個個月乞食架
有啲野大家都明 都係睇條友受唔受歡迎姐
連登仔唔鍾意MING仔咪用一套標準
鍾意馬田咪第二套標準
你見唔見嗰時有人話ming仔係用藍錢放落黃圈度
事實上你都係極端姐
人地幫中資賣廣告你就spin到佢唔係黃咁
華潤同惠康同百佳同ok同7-11同m記都一樣囉 全部藍店
連登D GOOGLE廣告間唔中都彈支牛 都叫做放過佢丫
咁佢而家直情係食藍店廣告喎
佢冇選擇權?
係咪唔罵得先
不完美可改善 但佢明顯就係搵食緊要果類人啦
洗唔洗護航到咁
咩叫邊個好蝦?邊個扮黃成日同fans互動咪屌邊個
真呀 個龍門變黎變去
屎仔都話自己黃
完全冇人幫佢手
森美地平說就叫黃? 定係連登仔一廂情願
喂大佬呀 你覺得佢係黃係因為你睇過一條片話佢抽水
咁我話返你都係極端 人地因為一條片抽下水你就當人係黃都得啦
你話緊我既同時有冇諗過係自己好堅定咁當人黃先
有d錢係唔賺得 賺到都一身蟻

以佢咁既知名度 接唔接呢個廣告都唔差得遠

唔洗咁心急啵 錢搵唔曬既
知你醒目仔黎
佢一定係醒目仔啦
喺高登仲叫牛餐肉嗰時因為串柒柒收咗皮 仲可以KEEP住拍片再彈返起
睇邊個賺既姐 誠哥兩頭擺既都賺到笑啦
咁事實上你係道德撚呀 中資賣廣告就等於佢唔係黃
其實你睇返佢既片都知佢黃啦 你明顯冇睇過
睇最近個條時代問題都知啦On9
由頭到未都係你偏激 人地搵食都唔撚得
佢明顯係黃不過都要賣廣告先搵到食
等於你返份工公司係紅既咁你都冇計
Ming仔on9 又彈左單加1蚊係支票 件事先發返大姐
你驗下腦再講啦
TVB戰線唔係想削弱TVB 少左廣告商 等TVB少d收入? 咁關否定咩事?
我話我有睇你係咪信呀 我嗰時睇完時代條片淨係覺得佢模梭兩句偏中立嗰邊喎同時佢612前己經講到明 覺得個抗爭係搞唔成之類既說話 然後亦都講過分黃藍係冇意思

不過你每次應我都係「你明顯冇睇過佢啲片啦」「非黃就唔接得?」「你一定係道德撚啦」 我自己都冇講過類似說話你就落晒標籤咁應 根本我講乜都冇用
TVB幫藍賣廣告 假新聞 > 屌佢=削弱TVB
馬田幫藍賣廣告 > 屌佢=批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞