【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
達哥喺完美世界表示好可憐
表態完就可以幫藍/紅店賣廣告
咁屎萊姆表完態再幫一田賣廣告都唔使比人屌啦
宜家唔係要幫達狗平反
而係希望你班人認清自己係雙重標準
佢地不嬲係雙重標準
達哥屎萊姆做就被狂屌到反艇
馬田連SP都玩埋都話好小事
但d女做SP就屌係雞
連登點解咁鐘意佢幫佢諗埋On9借口
你咁講嘅話
連登仔都雙重標準啦
試問有幾多個今年冇搭黨鐵

你知佢係大陸野未唔好用囉
佢廣告費就收咗
食藍店還食藍店
幫佢賣廣告係兩回事
其實佢本身啲片都有表明到立場
立場擺明係本土派,係要屈人係黃絲
話中立港豬唔係同路人可以理解
唔好唔記得youtube有大量小朋友睇緊
小朋友真係你俾咩佢睇就會記入腦甚至盲目追捧

覺得班細路先係重點
當然小朋友唔會用富途牛牛..
原來屌人賣藍店賣廣告叫鬥黃
仲要要求屌佢果d人要有資格
飲個東江水都唔比果種
馬田真係好 d fans咁好人
達狗 ming仔 屎家軍真係可憐
而家係咪冇用過中資野就可以屌先
沒犯過罪的人才可以扔石頭?
樓主話佢ig有吉野家
咁我好奇又去睇下佢ig
冇咩嘅 有張豬嘴相 sir this way相咁囉
收下藍錢食餐吉野家就變咗做藍
收藍錢用係黃圈將黃圈擴大 就屌鳩人on9邏輯
賣個廣告 佢9萬followers就會去開戶口 呢個邏輯就唔on9
希望咁多連登仔真係由19年開始每餐都食黃店

利申冇訂閱佢冇follow佢 唔洗屈我係佢fans打手
人地藍圈醉駕同監犯都包容到 當自己人
黃圈你要拎住張被捕紙先叫黃
無話唔屌得嘅
不過佢話人雙重標準
其實自己咪又係雙重標準

佢有成日賣中資廣告咩?
試問又有幾多youtuber 冇賣過中廣告廣告
咁係唔係全部YouTuber都唔好睇
問題係有班馬田fans好肉酸咁話佢唔屌得
又賺藍錢幫黃圈又盛
佢係同ming仔達狗 森美 do姐個level
覺得搵食緊要姐
我理解架喎
我係唔滿意佢賣藍店廣告架喇
又要屈批鬥撚 五毛分化 又問班友有冇資格批鬥人
批鬥批鬥撚?
只係賣左少少中資廣告就話人藍
我真係睇唔起依班人

仲有錯咗又點
你唔比機會佢改
跟住不停咁洗佢板?
咁鬥黃對場運動有咩幫助?
屌我都記得 比高登仔屌到仆街
之後有一日上youtube見到推介影片先知佢紅咗 
搞神馬幫咗佢好多
總之佢哋個馬田男神做乜都得架啦
上次海底撈馬田又spin去人地冇睇條片
有SP又講到好平常

今次馬田友重話揾藍$好應份
如果係屎萊姆/達哥賣富途
你估會點
屎萊姆老婆拍一田連登都屌到罪大惡極

個偶像咁樣樣,唔出聲咪算咯,格硬死撐重乜9
個重點就係有冇因為賣呢啲廣告而導致佢出聲或唔出聲
agger 擴大黃圈令藍絲商戶都要用黃圈kol有咩問題 大家今日屌得都心水清知佢中資唔會用㗎啦
Pusheen #34252
連登五毛公務員加
Content Farm Youtuber
自己賺VPN錢就無問題
其他人做就話人偽黃

==============================
見到你成日狙擊佢地。咁岩我都有睇果個直播,因為你係咁洗版,阻住其他人留言,咁block你都好正常wo。然後再係連登search下,原來你都有youtube channel。
唔怪得要咁樣狙擊人啦
https://lihkg.com/thread/557035/page/1

https://www.youtube.com/channel/UCofYpVRMSizZzDhu956Pq9g
藍田一早係頭幾個講明賺藍錢
睇字啦ching 我話以佢哋嘅邏輯呀 可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞