【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
所以屌微辣同幫馬田係同一班人
最少我冇屌過微辣
照你邏輯
全部連登仔都雙重標準啦
咁算啦香港人
乖乖地返工買樓咪算囉
學咩人抗爭

比人拉咗坐緊監既都係condom黎之嘛

我都係買個m記然後繼續返工
唔係
當日屌微辣嘅今日瞓哂覺睇唔到呢個po
今日幫馬田嘅嗰日瞓著咗睇唔到嗰個po
絕對唔係雙重標準
我唔信你生活真係可以「小小」藍圈、紅色背景都避得開囉
夠唔夠薑公開自己身份、工作、FB、IG(咪即刻刪)
俾大家睇吓你本人係咪正如你所講真係「小小事」做足
咪俾我批死,分分鐘你現實幫緊紅色資本打工

如果你真係毫無破綻,我即刻向你叩頭認錯啊!
對微辣無興趣未唔睇關於微辣既post 有咩問題
係馬田fans先睇關於馬田既post 有咩問題
你要我廿四小時mon 哂連登所有post
我真係不了
做唔到合格連登仔真係唔好意思
我連微辣做過啲咩都唔知
你知唔知照你邏輯
你都係雙重標準
會唔會做廣告鼓勵後生仔加入警隊
賺完警隊錢幫襯龍門就冇事
又資格論
得啦 我地唔多唔少都有飲東江水
未做過特首唔準屌林鄭
唔反政府喇
仲要"夠唔夠薑公開自己身份、工作、FB"
痴撚線 實名埋連登先準講野好唔好
登登!馬田出來了
馬田真係做咗廣告鼓勵後生仔加入警隊先算啦
到時我企喺你哋嗰邊日日批鬥佢
如果講到要搵食 冇計既
民建聯都係搵食啫 佢地都唔想架
咁你哋鍾意企高地要人跟你規矩
公開身份以身作則都好合理啫
如果你幫住紅色資本打工咁仲有咩面皮上網批評其他人幫紅色資本打工啊?

同埋又亂搬龍門,模糊視點
政府係收人民稅,老奉要幫人民做野
監察政府係公民權利和義務嚟
咁都有得混為一談
唔出聲=兄弟俾人打都唔出聲
出聲=俾人百屌先出聲
你哋要講到咁極端冇計嫁
馬田巳經窮到屎都冇得食又要同你交代?
係咪你養
不嬲都淨係睇佢煮野食 廣告果part 直接飛
得三百幾個負評,仲有幾千個駁唔到既連登仔扮睇唔到
屌你收嗲啦散播失敗撚
日日做緊咩戰線幫襯咩黃圈洗撚同你匯報咩
極端撚成日一唔岩你心意就話人係港豬藍絲唔抗爭手足係condom 你係想買m記咪一早出聲囉 關人撚事咩
人地做咩你就要做咩?跟尾狗冇自己思想架
自己想放棄做港豬就唔好扯埋人落水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞