【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
淨係靠黃圈生意養唔養得起黃圈youtuber同所有kol甚至係全香港幾百萬黃絲?
咁你幫中資or藍店打工 收佢地份糧
幫佢地賺錢 咁你又係咪偽黃?
你洗你份糧落黃圈度唔係好過冇錢開飯咩?
你真唔知定假唔知?
問題係馬田係黃咩?點解佢會將啲廣告費放入黃圈?
咁不如投降唔好搞黃圈啦
下下要靠大陸過水搵食
佢幫藍店賣廣告呀呀 吸引客去藍店呀
夠理由比我屌未呀?
所以馬田哥咪一早有見地話分黃藍係傻仔
淨係靠黃圈生意養唔養得起黃圈youtuber同所有kol甚至係全香港幾百萬黃絲?
咁你幫中資or藍店打工 收佢地份糧
幫佢地賺錢 咁你又係咪偽黃?
你洗你份糧落黃圈度唔係好過冇錢開飯咩?
黃絲自己唔好用 咪由得啲港豬藍絲用囉
都係個句 唔係同路人佢地做咩關你撚事咩
你都控制唔到架啦
要睇睇佢既片係黃絲定藍絲多 先知藍圈係佢度落廣告係賺定蝕
佢唔係黃都講得出,好撚野,原來你班PR冇晒招拆唔到就話佢唔係黃,驚藍黃兩邊得罪晒?
人問你你又問返人
咪就係唔知先問你 知我洗鬼問咩
一黎馬田自己都冇表態過自己係黃

二黎你幾可見有好多人會屌藍店員工 接廣告同返工都唔同情況啦

三黎馬田自己唔只依個廣告接
講真佢幫M記賣廣告都唔會咁大反應 佢係幫緊間直情係紅既賺錢
咁做咩要屌達?雙重標準?
有一集教晒你地點分真假60926都叫唔黃?不過佢醒既,知道賺廣告要靠中資,所以連登係時候向Ming仔/達哥跪地認錯
都係嗰句 佢唔係等個廣告等到去「冇錢開飯」既地步
其次 同路人又唔屌得 然後而家又話唔係同路人屌黎做咩 想點
所以唔洗理咩暗黃扮黃果D戇鳩野
幫藍店賣廣告都唔屌得 班護航撚好惡
佢自己都覺得搵食緊要啦
教晒前線點分裝真假都叫唔黃?喊晒口叫唔黃?你地班PR好撚肉酸
一句講哂 幫藍店賣廣告屌唔屌得先
佢D廣告受眾點樣 R到幾多客關事咩?
唔好SPIN走啦
你唔知就唔好問人點知啦?自己做下research先出黎柒,google下咁難咩
屌你老母又係啲極端思維all or nothing at all
咁你叫全香港人唔好返藍紅圈既工囉
大家塘水混塘魚咁淨係準係黃圈內搵食
到時咪睇下會變成點
而家係藍圈度賺錢 將個舊錢放入黃圈度消費幫返自己友
係咪咁撚難明呀弱智
全港幾百萬人幫緊藍圈搵錢呀 幫紅圈搵生意呀
咁你屌哂全香港所有人做偽黃囉
如果佢黃既 幫藍店賣廣告仲衰啦屌
YouTuber 既廣告咪係返工既收入囉
第三唔再重覆 你睇多次我講咩啦
連登係拎黎屌人架啦 政府衰又要屌
支共衰又要屌 達狗又屌 MING仔又屌
唔撚屌得呀?
佢又邊到黃 有錢賺理得你係藍定黃
Target customer都唔係連登仔
達係扮哂野話一直跟進事件
你有冇問過大丁有冇收到invitation
其實係嫁😂
不過香港人太鐘意返工
無左份工乜都唔掂
所以罷工呀、工會行動呀 全部都廢到咩咁
Let’s work for 藍絲然後繼續好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞