【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
之前知個post話 一口牛係一定會注脂 日本賣都係咁 係咪真就唔知啦
一陣又比粉絲咬
佢呢家間牛旨有錢賺 仲賺到笑啦
曲到圓
雖然唔係佢fans但係有睇佢啲片。佢之前講過話因為自己其實都叫做準百萬youtuber所以覺得自己要有返啲社會責任,所以同好青年荼毒室拍咗幾條片,仲有當時反送中好記得佢個時無出片,係某個live度講過話依家仲睇咩片姐,睇新聞好過啦,之類,令我都係respect佢嘅。
但係始終佢性格真係一時一樣,又話自己唔care人哋點睇,但一有人話佢啲咩佢根本就係好上心 mon post mon到實一實。如果唔係佢自己係咁提,我根本無聽過藍田呢個朵。。。郁啲就開live同佢啲fans圍爐,佢啲fans又受喎。我以前都會睇佢live,但慢慢變咗佢自己討拍圍爐大會,好無謂,咁我要搵嘢播不如stream住大J打機好過,無咁toxic。呢單嘢佢一定會開live講㗎,話自己接得預咗俾人插,然後講一大堆無謂野講三個鐘得三分鐘係有實際內容咁囉。我以前有開鐘仔,而家都戒咗睇佢live了
不過公道講句,依家香港youtube圈佢算係好個批,所以就算有意見都唔會一味屌佢,廢事又話鬥咩啦
藍田
淨睇
落盤用番致窮
呢頭話小心揀廣告,呢頭又話我都要搵食架,媽我好亂啊
有冇行內人透露下支牛比左幾多廣告費收賣左馬田個良心
本身都有做下會然贊助
整單咁既野出黎 啫係大把錢啦 嬲得濟cut q左
https://www.instagram.com/p/CGPbZK_FVPB/?igshid=f1kj3q6ynwlh

喂咁順便批鬥埋 @surrealhk啦
大家咩底心照咪得
今次真係留名睇佢點仆街
利申:已unsub
你打緊仗咁巴閉,究竟打緊乜水啊?
你會覺得成盤散沙咪就係因為你呢啲插住個褲袋扮風紀無乜貢獻又要呀支呀左搞到無人想理你囉
xx都唔好分顏色
都幾好笑 以你地嘅邏輯去講只要任何人幫藍/紅公司打工 咁佢就唔係黃?大把人唔係黃啦咁
2021年都黎仲玩鬥黃?
無知唔使周街講
呢位都話要搵食
馬田有牛旨仲等錢駛?
可能依度有好多5毛喺度扮黃鬥黃
正常人唔會係咁
你睇吓 點cook guide
訂閱數無跌過就知
仲用緊連登添
pin this plz
人地賣廣告你就會用?
人地叫你去死你就去死?
嘥氣
試問有幾多連登仔今年冇搭過黨鐵
馬田收人錢出廣告
但你地日日比錢港共
唔一定要搭地鐵㗎
可以搭巴士/的士㗎

究竟有搭黨鐵既連登仔係唔係藍呢?
完全感受到ching對佢某程度失望

此post負評比正評多302
五毛分化失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞