【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告

1163 回覆
55 Like 465 Dislike
11 個正評,都夠你射足一日精
係嘅係嘅
死都唔肯認自己就係柒頭
講緊你d諗法非主流啊柒頭
或者你係中度弱智仔嘅主流
竟然過左1001
我仲開左2 好柒
我知點解你地咁容易比人呃啦,因為你地都係容易滿足既一群稍為包裝好少少,引到你地射精就無問題
睇你d 紅色大字就明白到你既內心有幾咁脆弱
有無讀心師解讀吓
係嘅心理學家
紅色大字就睇到內心脆弱
笑撚到我
哪來的自信

我一路都話 你開心就好啦
點解死都唔聽勸?
你咪當全香港人都錯
得你一個啱最撚醒
咁樣你會開心d

好啦 開心d啦你我份人就好體諒d弱能人士嘅
其實你知唔知批評人係完全唔洗資格
踢波好過牙朗先可以屌佢?
做過特首先可以屌林鄭?
咁佢冇理由又食又拎光環架嘛
又唔係話佢殺人放火 話佢幫藍賣廣告賺錢姐
係都要SPIN走到佢好似冇錯咁
sorry連登無動物傳心師的
班馬狗柒到
真接比錢黨鐵
同賺黨鐵錢
我覺得一樣唔好冇分別

係未搭黨鐵就可以原諒?
收佢錢就死罪?
兩樣都係可以選擇唔做但係最後做咗

仲有你指佢賣自己廣告叫人幫襯佢嘅牛旨商店?
定係叫人訂閱佢?

佢有話過‘我係黃㗎你哋一定支持我’?
逼你地幫襯佢店?
逼你地訂閱佢?
馬狗fans眼中
馬田做乜9都情有可原 事出有因
even到時賣港撐共 都可以講成忍辱負重
講真牛旨賺咁撚柒多5粒丸都賣三十幾蚊都夠膽話唔夠錢所以接支那job
tvb藝人都係出藍糧用黃圈手足黎
唔好再狙擊
老豆話之隻垃圾藍田係藍屍幫藍店宣傳
好笑係連登仔成日雙重標準,平日就黃衛兵,一牽涉自己利益/fans就搬龍門勁過林鄭
馬田:唔使養隊crew唔使買架生咩,你班垃圾咁醒唔黎做kol 搶我個位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞