日本Being系音樂討論區3

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
每星期幾百隻咁上,慢慢來就可以過二十萬
唔算太麻煩, 不過你要預啲時間...
終於買到ZARD幾個模型仔, 好開心! 不過冇得買don't you see!...
同埋最近出啲goods都唔係真係咁吸引...我真心唔明出咁多衫做咩, 斷估啲人都唔會著出街...又唔係演唱會...
其實姐姐真係算大膽轉左好多次曲風
當我估大家最鍾意都係當年揺れる想い嗰種感覺
好多人唔係好鍾意2000後的曲風, 我就反而幾鍾意...(或者係因為嗰陣係我中學時期..)
冇買到, 反而買左sard black coffee (我呢啲中坑俾封面吸引左)
我睇twitter all at once好似會做柯南concert guest
頭幾隻跟星塵合作的碟真係唔錯
我喜歡Good-bye My Loneliness, もう探さない, HOLD ME
仲有宮川愛李
Being真係借麻衣谷新人
你講呢幾隻都九十年代味道好重
唔知點解反而b'z啲舊歌冇咁重呢啲感覺
Being 90s的歌先最有味道
幾時聽都咁正
宮川愛李新碟我冇咩興趣...
今年柯南演唱會啲嘉賓真係冇咩吸引力..
當年有麻衣, 三枝, 愛內等人, 個個都可以令我尖叫
宮川愛李 柯南版cover畫到蘭好L串
買aao支持下佢哋
我見Twitter話佢地錄緊歌
都係 姐姐早期有首いつかは我覺得好好聽
二人の夏都係好腰心腰肺
令人成日諗姐姐係咪真係有經歷

你買幾多錢
我7左, 買完隻BLU-RAY電腦唔知點解播唔到...
唔通真係要拎番部封塵PS3出嚟睇...
musing官方價, 19xx yen
musing好在過左10000yen免運費, 都叫冇咁傷...
傻的嗎
當年我買都係37xx yen...運費都係幾十蚊...賺死佢
不過算啦, 我都欣賞實體cd鋪
買ALL TIME BEST咪得
又買Don’t you see為乜
網購仲好
準備開新PO,等一等
我指don't you see!個模型仔
真係買唔到...但其實係最有代表性

就係呢盒買唔到...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞