日本Being系音樂討論區3

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
絲打PO錯區呢度係傾Being系音樂
第三日單曲
SARD 12位
BREAKERZ 22位

影碟
ZARD 綜合BD 5位 綜合DVD 6位
最近都冇咩人出碟...排位可能會靚左...(如果仲賣到少少)
如果銷量仲過千真係當贏左
有心就應該免費或1000 YEN俾我地睇
雖然我話垃圾, 我買左.....我唔爭氣
我反而覺得出相幾好
我都十五十六買唔買
免費就冇可能
我未粉到咁我喜歡CD多啲

BTW有冇聽Still for your love呢首歌
第四日單曲
SARD 15位
BREAKERZ 33位

影碟
ZARD 綜合BD 5位 綜合DVD 14位
麻衣啱啱整完朱古力, 唱左兩首歌, 而家播緊片段..
有冇唱新曲ZERO
第五日單曲
SARD 16位
BREAKERZ 50位都入唔到

影碟
ZARD 綜合BD 6位 綜合DVD 17位
呢幾日先識坂井⋯ 真係不得了

Being 有無諗過用佢留低嘅詞作新曲?
多謝巴打支持
巴打有冇聽開Being系音樂

SARD已經有2首歌係用佢生前的詞
冇, live唱左兩首, 有啲驚喜係唱左較冷門的honey feeling for me
再加一首渡月橋
基本上我幾滿意個活動, 如果多啲互動仲好
不過今日好似唔係好穩...
你好啊 恭喜你認識到一位好歌手
being已經有用, 你可以留意sard underground頭兩張單曲
第六日單曲
SARD 20位
BREAKERZ 10位

影碟
ZARD 綜合BD 6位 綜合DVD 20位
直接出大碟死硬...似乎being仲想等啲野
最近配信live反應唔錯, 似乎今年都會繼續搞類似活動...
點都好, 我總係覺得BEING會利用柯南動畫1000集紀念搞多幾樣野
尤其姐姐30周年都暫時都未出啲咩特別影音...(唔想估會唔會係柯南collection...)
我訂左sard初回A
而家都係靠死忠...其實出大碟都應該有大約2萬...
咁出都好既...
我記得上次smile其實真係搞左好大宣傳(難得being咁落本土, 但結果反應都唔係真係咁好...
我反而諗緊麻衣係咪要轉曲風?! 我發現而家hit嗰啲都好似好電子風...
但麻衣真係唱唔到...
如果出FUTURE KISS 2.0都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞