日本Being系音樂討論區3

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
應該冇啦
連走音DEMO 2都夠膽拎出嚟...
反而我好想佢出哂啲TV VER..
例如promised you、get you're dream同埋かけがえないもの tv版感覺好唔同
唔通真係等套戲?!
Being多年來都有不動產投資事業
WANDS唔係只有世界が終るまでは 一首歌紅
之前もっと強く抱きしめたなら、世界中の誰よりきっと都好人喜歡

其實今次第五期復出都好多好評,新碟可以賣過二萬已經唔容易,代表仍然有人喜歡,希望Being比多啲力爭取入樽TIEUP。
年紀大左係咁,但唱功亦有所提升

如果TIEUP比大黒都好,除左令人懷念佢唱的ED1,亦可以為大黒帶回不少人氣。

我有聽佢LIVE DA KA RA, 好型
冇計TAT, PUZZLE 電影歌
麻衣都有21首同柯南合作
聽日就知邊個同柯南合作新歌

而家都有聽返入樽啲歌,太興奮
擔心Being會唔會出AI 姐姐
唔經唔覺, 原來佢之前首ED已經有年幾
但講真, 上次美空雲雀個AI效果其實好好
我一開始仲以為美空有未發表歌曲
如果用AI模擬姐姐問候下大家都幾窩心
新歌帶點搖滾風格
正啊, 首首經典
都期待, 之前首sissy sky都唔錯
好配合灰原性格

可以聽住先
不過好似只係配信先

好似話1000話會有新歌, 希望係麻衣
今年WANDS 30週年
希望有新曲
https://mykwai.net/news/20210109-4.html

Reboot直接入ALBUM, 今次都係第一張以柯南盤型式推出FULL ALBUM
thanks!
睇完頭幾秒畫面以為係yesterday love
愛は暗闇の中で 原版同柯南feat上木彩矢版
新版除咗多咗把聲,有冇聽到其他分別
ひとりが好き 近排好鍾意聽
段Bridge的電話聲好入耳
其實大部分時間我只係聽到上木把聲...
不過其實原版姐姐把聲都唔算太出
好正啊
因為呢排新年, 我聽多左take me to your heart
姐姐最正就係唔同時節都有歌配合到
呢首歌當年唔做主打,做c/w真可惜
到佢不在時先主打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞