日本Being系音樂討論區3

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

WANDS好型
X Japan had an attendance of nearly five thousand people at their concert last Tuesday.
X JAPAN唔係Being的

Being有冇機會爭取到主題曲大家點睇

如果爭取到,希望係大黒或WANDS唱
https://www.ytv.co.jp/conan/1000th/
好多柯南OP ED圖片回顧

同時柯南新歌亦即將推出,希望有麻衣
大黑唱就當然好, 但可唔可以唔好係あなただけ見つめてる2021/2022版...
佢而家把聲...
WANDS機會低...始終名氣唔夠大
希望啦, 正正常
我今日係咁投票俾姐姐
WANDS話曬唱過ED2

大黒我希望係新歌
佢把聲好成熟呀
我以為柯南會冇上原嗰兩首ED
今日太多消息消化唔哂...
ZARD都估到BEING會繼續消費姐姐..
但花火LIVE真係估佢唔到....
但係東京FORUM嗰LIVE如果海外俾到錢我都會乖乖俾錢...
如果用返舊班底WANDS就唔同講法
我都希望大黑唱首新歌, 最好ROCK啲!!!!
我估唔到之前一直同Being競爭多年的avex
avex亦因疫情而要炒人

反而Being仍過得很好
WANDS 的話可以係搵柴崎浩作
佢啲作品不嬲都唔錯
大黒的話 都可以係我只凝望你2.0
因為我只凝望你係以女生角度出發而寫的歌
Being仲有冇姐姐錄好的歌未出
如果搵WANDS錄新版世界が終るまでは…對五期人氣應該好大幫助
係呀 呢首歌人氣太高
可以新歌同世界が終るまでは 一齊出單曲
世界が終るまでは出single我覺得係一定,差在tie乜嘢
CD就可以廢盤, 但兩首歌做過ED點都廢唔到
係咪因為BEING一向蝕開錢, 蝕慣左
睇下BEING自己夠唔夠進取, 人地鬼滅令LISA紅到嘔
雖然應該紅歌唔紅人, 但至少紅過
而家入樽威力真係唔可以睇小, 唱到主題曲應該都紅緊
但唔知點解總係覺得如果BEING真係包辦, 以佢地咁鍾意懷舊, 應該都係翻唱舊OP/ED機會大啲.......
大黑當年把聲真係又有少女味, 又有熱情感覺
真係好配合到晴子對流川嗰種情懷!
我今日喺YOUTUBE聽到一個新LIVE, KEY太低...,真係激動唔起....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞