日本Being系音樂討論區3

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
かけがえのないもの
有咩特別?! 未睇
我發覺我做左會員都不如去睇STAFF BLOG更新消息更快...
姐姐其實暫時我冇特別一首歌會特別skip嚟聽
首首都好似主打咁
放風話唱柯南新曲
Hello
姐姐的Forever又係滄海遺珠
佢地兩公婆都好正, 真係俊男美女組合
之前daigo專用食字法首歌ksk都係好感動, 終於結到婚..
唔知你覺唔覺, being啲歌手好似多數冇咩姻緣運同健康運...
姐姐就病,最恨拍拖既人反而成世都拍唔到...
大黑就生唔多小朋友, 最後大病、仲要搞到離婚收場...
麻衣就唔知係咪受爸爸影響, 到而家都冇咩有關佢拍拖消息, 但佢過多幾年就四張...
反而一離開左being啲人就生到b 三枝同愛內都分別過著快樂育兒生活
係就好啦, 我等左好耐...
上年我冇歌聽到搞到要去聽下其他日文歌, 上年因而識多左幾首大熱日文歌
但而家呢個時勢除非佢夾住1000集氣勢去宣傳, 否則真係分分鐘十大不入
姐姐拍唔到都係緣份問題
大黒健康問題,喺真空期至EMI時期已經存在

麻衣唔拍拖,但比其他女歌手幸福係有自由度,有假期,Being唔chur佢
頭幾張碟真係好用心做, 姐姐真係唔敢出爛歌
就算最後一張我成張都覺得唔太差
今week單曲第一都唔過二萬
有冇買WANDS
真心希望大黑拎番入樽電影版首新歌嚟唱
佢值得更好待遇~
所以出碟真係要揀啱時間...
all at once唔知成績可唔可以過到一萬
過到一萬就真係當贏
冇啊, 反而我想買返sard第二張
iTunes 有得買
你真係呢個世界其中一個最幸福的人
望到啲cd真係發夢都笑醒
實體感覺好啲
姐姐啲精選都係精挑細選後先入貨

Golden Best真心唔值買
佢好難冇機會
除非being正式唔同柯南合作
我都期望佢可以有新op
話時話, 你投左柯南op/ed票未~咁多首可以投\
我都好想知究竟邊首會贏
ZARD ALL TIME BEST有收左一半Forever you的曲
投左2019 OP 49
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞