Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
終於睇到ig直播
l nominate #SUPERJUNIOR for #DafBAMA2017 #DafBama2017_SUPERJUNIOR @dafentcom(twitter版)

依家twitter唔可以同一段post兩次

真架??? 加圖呢?

加圖ok
即係每段都要打啲唔同既字

終於睇到ig直播

邊個?
終於睇到ig直播

邊個?

金鐘雲
終於睇到ig直播

邊個?

金鐘雲

miss咗
終於睇到ig直播

邊個?

金鐘雲

miss咗

又miss左 有無諗過打工仔感受
@韓流音悅Tai
韓國共同民主黨總統候選人文在寅4日下午前往首爾三成洞訪問COEX Artium ,同SM金英敏代表、旗下藝人Super Junior 利特和演員金民鐘等一同出席“飛翔吧!傾聽韓流文化內容現場的聲音”座談會
-
每次看到這種新聞又驕傲又氣😰
氣的是為什麼大場合都要我哥出來參加活動但又不對他們好一點😭😭😭😭😭

就係 明明已經成個理事咁款 但sj0待遇
@韓流音悅Tai
韓國共同民主黨總統候選人文在寅4日下午前往首爾三成洞訪問COEX Artium ,同SM金英敏代表、旗下藝人Super Junior 利特和演員金民鐘等一同出席“飛翔吧!傾聽韓流文化內容現場的聲音”座談會
-
每次看到這種新聞又驕傲又氣😰
氣的是為什麼大場合都要我哥出來參加活動但又不對他們好一點😭😭😭😭😭

就係 明明已經成個理事咁款 但sj0待遇

sm駛人唔駛款 嘢就我哋做 錢就佢袋
終於睇到ig直播

邊個?

金鐘雲

miss咗

又miss左 有無諗過打工仔感受

仲係收唔到通知
孔劉fan meeting 有孔孝珍
我最鐘意既女演員 孔孔cp

香港???

見到好想去
圭賢啲黃牛飛炒到一百萬一張

好癲

好癲

我fd買左sm個package

好癲

貴婦團

好癲

貴婦團

俾sm賺都好過俾黃牛賺

好癲

貴婦團

俾sm賺都好過俾黃牛賺

無錯

好癲

貴婦團

俾sm賺都好過俾黃牛賺

無錯

啱啊 圭賢壓到咁低就係唔想益黃牛 我哋一定要經正途買
如果唔係白費圭賢心機

做嘢啦!!!自己男人自己幫!!

推!!!!
Melon留言版中的留言
今天(5/3)是RS末放,看到因為哽咽而眼眶含淚的圭賢的雙眼,我也哽咽了…ㅠㅠㅠ明天要公開的歌曲今天唱了,超級好聽的!!!最後金國鎮說 圭賢我們兩年後再見~ 真的太捨不得了ㅠㅠㅠㅠㅠ希望你健康的回來,辛苦了!! ​​​

Cr Cup_20190524
-
RS真的是讓圭賢成長很多的地方😭😭😭
重點是還會有新歌😢😢😢

呀 不要哭
仲有新歌
大云上個集rs 已經無左圭圭
不如大云頂左個位啦

真係笑出聲 呢舊乜鬼嘢

考完試就見到可愛圭 引死人
Melon留言版中的留言
今天(5/3)是RS末放,看到因為哽咽而眼眶含淚的圭賢的雙眼,我也哽咽了…ㅠㅠㅠ明天要公開的歌曲今天唱了,超級好聽的!!!最後金國鎮說 圭賢我們兩年後再見~ 真的太捨不得了ㅠㅠㅠㅠㅠ希望你健康的回來,辛苦了!! ​​​

Cr Cup_20190524
-
RS真的是讓圭賢成長很多的地方😭😭😭
重點是還會有新歌😢😢😢

呀 不要哭
仲有新歌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞