Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
曺圭賢年中慳唔少啦佢 團霸以小欺大
Btw我一直覺得d韓飯係偏唯飯同好極端
唔係淨係講緊韓elf 而係所有韓團嘅韓飯都係
雖然中飯都好玻璃心但中國elf好齊心又刷音源又買碟又投票
韓飯 特別係elf真係0貢獻 仲要唔做好過做
一下就愛到好痴線 做私生飯玩跟蹤
一下就結婚又反 做錯野又反 咩都反一餐
其實男人們感情唔算太差 大家又已經唔係好需要以搶隊友資源去增加人氣
就算唔係本命都唔需要反本命嘅隊友姐
真係唔係好明

唔知關唔關係敏要結婚之前有私生飯爆料有人要落仔先可以入門嘅事?

韓飯態度有問題都唔係第一日嘅事啦
落仔嘅說法我o個陣係係路過d爆料睇番黎 仲有哂韓文證明係韓私生飯爆料
雖然冇講到明 但係佢所形容嘅都同敏符合
而下面d comment 都估係敏

韓飯成日覺得自己大晒
無佢地就班偶像就生存唔到咁🤷🏻‍♀️
偶像既私人生活 fans真係無咩權過問

韓國啲私生Short架

5月22日,MBC綜藝節目《黃金漁場—Radio Star》節目組表示,主持人圭賢為了10週年特
輯,將在入伍前一日(24日)參與錄影。

此前,節目組對外透露,圭賢已於3日完成了其在入伍前的最後一集節目錄影。而在之後
,圭賢與節目組進行討論,最後決定參與《黃金漁場—Radio Star》的10週年特輯錄影。

《黃金漁場—Radio Star》,從2007年5月30日開始播出,今年的5月31日就將迎來開播10
週年,圭賢也將為此於24日參加錄影。

最後,節目組表示:「圭賢作為年齡最小的主持人,與節目組同甘共苦了5年,我們向他
表示感謝,並希望他能順順利利服完兵役。而10週年的特輯也因圭賢的義氣而更加具有意
義。」

另外,圭賢將於25日正式入伍。(責編:崔金星)<全星網>

版權所有 全星網 轉載時請原文轉載並標明出處網址

-----

圭賢,直到入伍前一天都與RS在一起…參與十週年特輯

組合SJ成員圭賢直到入伍前一天都與RS在一起。最後出演完成了十週年特輯的錄製守住了
與RS五年來的義氣。

據多位節目相關人員表示,圭賢將會參與24日MBC RADIO STAR節目10週年特輯的錄製。從
2011年10月開始的5年半時間裡做為RS主持人活躍的他直到入伍前一天都會參與RS錄製。

圭賢已經於上一周結束了RS的最後一場錄影。圭賢留下了入伍前24日的錄影。製作組認為
直到在入伍前一天進行錄製是挺過分的的,不是24日,在上一周的錄製裡就包含了圭賢最
後的告別內容。

但是,圭賢聽說24日10週年錄製的消息後,欣然決定參加錄影並告知了製作組。在入伍前
一天依然參與RADIO STAR的錄製,守住了自己與參與了5年半的節目的義氣。圭賢在結束
24日的錄影后於25日進入訓練所。

特此說明,圭賢的最後的告別雖然在24日播出,但是他最後在RADIOSTAR的模樣預計能看
到31日。

圭賢於5月25日在忠清南道論山路軍訓練所入所接受4週基礎訓練後,將作為社會服務要員
進行服務。

部分評論:
說實話這孩子就算不是現役也不要走吧 (+753-41)
就算曾經遭遇交通事故差點沒命也無論如何會去(軍隊)的 RAP圭 好去好回啊(+436-24

圭賢真的很帥氣啊TT好好去完訓練所回來吧!!會一直在這裡等你的~^^(+392-20)
圭賢去軍隊的話又空出來的空位由誰來填補呢(+375-23)
對於圭賢公益入伍 (我)認識的男性中有入伍的(聽說後),表示很驚訝…他經歷過那
麼嚴重的事故呢(+299-15)

翻譯:海豚@KyuNews圭賢資訊小窩

佢真係好好,點解可以咁好
5月22日,MBC綜藝節目《黃金漁場—Radio Star》節目組表示,主持人圭賢為了10週年特

此前,節目組對外透露,圭賢已於3日完成了其在入伍前的最後一集節目錄影。而在之後
,圭賢與節目組進行討論,最後決定參與《黃金漁場—Radio Star》的10週年特輯錄影。

《黃金漁場—Radio Star》,從2007年5月30日開始播出,今年的5月31日就將迎來開播10

最後,節目組表示:「圭賢作為年齡最小的主持人,與節目組同甘共苦了5年,我們向他
表示感謝,並希望他能順順利利服完兵役。而10週年的特輯也因圭賢的義氣而更加具有意
義。」

-----

組合SJ成員圭賢直到入伍前一天都與RS在一起。最後出演完成了十週年特輯的錄製守住了
與RS五年來的義氣。

據多位節目相關人員表示,圭賢將會參與24日MBC RADIO STAR節目10週年特輯的錄製。從
2011年10月開始的5年半時間裡做為RS主持人活躍的他直到入伍前一天都會參與RS錄製。

圭賢已經於上一周結束了RS的最後一場錄影。圭賢留下了入伍前24日的錄影。製作組認為
直到在入伍前一天進行錄製是挺過分的的,不是24日,在上一周的錄製裡就包含了圭賢最
後的告別內容。

但是,圭賢聽說24日10週年錄製的消息後,欣然決定參加錄影並告知了製作組。在入伍前
一天依然參與RADIO STAR的錄製,守住了自己與參與了5年半的節目的義氣。圭賢在結束

特此說明,圭賢的最後的告別雖然在24日播出,但是他最後在RADIOSTAR的模樣預計能看
到31日。

圭賢於5月25日在忠清南道論山路軍訓練所入所接受4週基礎訓練後,將作為社會服務要員
進行服務。

部分評論:
就算曾經遭遇交通事故差點沒命也無論如何會去(軍隊)的 RAP圭 好去好回啊(+436-24

圭賢真的很帥氣啊TT好好去完訓練所回來吧!!會一直在這裡等你的~^^(+392-20)
對於圭賢公益入伍 (我)認識的男性中有入伍的(聽說後),表示很驚訝…他經歷過那

佢真係忙到最後一日無停過😣
曺圭賢年中慳唔少啦佢 團霸以小欺大
Btw我一直覺得d韓飯係偏唯飯同好極端
唔係淨係講緊韓elf 而係所有韓團嘅韓飯都係
雖然中飯都好玻璃心但中國elf好齊心又刷音源又買碟又投票
韓飯 特別係elf真係0貢獻 仲要唔做好過做
一下就愛到好痴線 做私生飯玩跟蹤
一下就結婚又反 做錯野又反 咩都反一餐
其實男人們感情唔算太差 大家又已經唔係好需要以搶隊友資源去增加人氣
就算唔係本命都唔需要反本命嘅隊友姐
真係唔係好明

唔知關唔關係敏要結婚之前有私生飯爆料有人要落仔先可以入門嘅事?

落仔嘅說法我o個陣係係路過d爆料睇番黎 仲有哂韓文證明係韓私生飯爆料

韓飯成日覺得自己大晒

韓國啲私生Short架

先解釋一下 個流言 至少係我睇到嘅版本 並唔係個男事主要佢另一半咁做嘅
而到依家都冇人肯定佢係講緊邊個
我自己都只係半信半疑 但我相信敏同佢家人嘅為人
其實年中都有唔少依種爆料 都唔係咩新鮮野
不過聽聞韓國人對家庭嘅觀念仲好傳統
接受唔到有左先結
所以文熙俊同佢老婆都比人話得好西利
當然 佢地試圖去隱瞞佢老婆大左肚先結婚都係個問題黎 但本身未婚懷孕已經係一個問題
用另一個角度去睇 如果個流言係真嘅
咁敏都係唔想佢另一半比被人抵制

我係依個半公開場合到講一個未經證實嘅流言
都係一件做錯左嘅事 先同大家道歉

義。」

-----

與RS五年來的義氣。

後的告別內容。

到31日。

進行服務。

部分評論:

全世界最好的曺圭賢

韓飯成日覺得自己大晒

韓國啲私生Short架

先解釋一下 個流言 至少係我睇到嘅版本 並唔係個男事主要佢另一半咁做嘅
接受唔到有左先結
當然 佢地試圖去隱瞞佢老婆大左肚先結婚都係個問題黎 但本身未婚懷孕已經係一個問題

咁又唔好咁 唔係你嘅問題

相信佢既人點都會信
希望你都會相信佢
官方IG: Superjunior.labelsj

韓飯成日覺得自己大晒

韓國啲私生Short架

接受唔到有左先結

相信佢既人點都會信
希望你都會相信佢

好感動 終於有官方IG
重點係佢Follow哂所有成員

韓飯成日覺得自己大晒

韓國啲私生Short架

接受唔到有左先結

相信佢既人點都會信
希望你都會相信佢

我一直都相信李晟敏
所以先好奇會唔會係韓飯覺得係真而要抵制佢姐
始終因爲結婚就要佢退團仲講到依家有d唔make sense

義。」

-----

與RS五年來的義氣。

後的告別內容。

到31日。

進行服務。

部分評論:

佢真係

好感動 終於有官方IG
重點係佢Follow哂所有成員

嘩 終於做野啦

希望繼續好好睇睇
[quote]

接受唔到有左先結

相信佢既人點都會信
希望你都會相信佢

我一直都相信李晟敏
所以先好奇會唔會係韓飯覺得係真而要抵制佢姐
始終因爲結婚就要佢退團仲講到依家有d唔make sense

韓飯話佢將禮物轉送比老婆又呃佢地又改簽名又唔同佢地交代嘛
加加埋埋好多野
170522 Label SJ IG更新5則
1️⃣2005.11.06~ing 我們是Su.per.Ju.ni.or~耶哦!! Super Junior 完全體 再稍等 一陣子 官方 Insta 開設啦gram 自祝 中間的 niconiconi 是陷阱喲 SuperJunior ELF LabelSJ
2️⃣選舉結束都是什麼時候的事了..^^ 這樣說的人們ㅠ 官方ins都沒有來著 照片要往哪兒傳啊!! (feat.職業不參席者) 第一張個人照片果然還是要上傳大偶吧的呀~ 讓我沉迷在酒窩裡吧... Super Junior Leader 利特 大偶吧呢 無論何時 都長得好帥 年齡呢 看來只有我在變老 SuperJunior Leeteuk LabelSJ
3️⃣新單曲 '再次重逢之日' 發表 D-2! bba bbam! 去摘一朵粉嫩粉嫩的花當做禮物送過去吧 @---)--- . 誰是Game圭誰是花呀? Super Junior 圭賢 再次重逢之日 現在再見 5月24 SuperJunior Kyuhyun Goodbyefornow TheParting LabelSJ
4️⃣Game圭的畫報人生 哇嗚...因為會有很多ELF來參加在釜山的圭圭粉絲tour 所以給大家獻上小小的提示,這裡就是釜山的名場所海雲台!...才怪 是林浪海水浴場啦 ㅎㅅㅎ Super Junior 圭賢 在此重逢之日 現在再見 5月24日 SuperJunior Kyuhyun Goodbyefornow TheParting LabelSJ
5️⃣ELF們, 現在大家是看到圓滾滾的童童出現在Naver搜索欄主頁才來刷ins的吧?! 神童和合體啦 雖然照片和SM Station沒有關係, 把擴音器牢牢地抓在手裡認真工作中的圓滾滾的童童~ 來 那麼評論起來吧let's go! O網頁連結 SuperJunior 神童 UV Station 終於 圓滾滾的童童 SM Station Shindong LabelSJ
CR CenturyBlue百年唯蓝

究竟個INS係個打理. D口吻成個佢地咁
170522 Label SJ IG更新5則
1️⃣2005.11.06~ing 我們是Su.per.Ju.ni.or~耶哦!! Super Junior 完全體 再稍等 一陣子 官方 Insta 開設啦gram 自祝 中間的 niconiconi 是陷阱喲 SuperJunior ELF LabelSJ
2️⃣選舉結束都是什麼時候的事了..^^ 這樣說的人們ㅠ 官方ins都沒有來著 照片要往哪兒傳啊!! (feat.職業不參席者) 第一張個人照片果然還是要上傳大偶吧的呀~ 讓我沉迷在酒窩裡吧... Super Junior Leader 利特 大偶吧呢 無論何時 都長得好帥 年齡呢 看來只有我在變老 SuperJunior Leeteuk LabelSJ
3️⃣新單曲 '再次重逢之日' 發表 D-2! bba bbam! 去摘一朵粉嫩粉嫩的花當做禮物送過去吧 @---)--- . 誰是Game圭誰是花呀? Super Junior 圭賢 再次重逢之日 現在再見 5月24 SuperJunior Kyuhyun Goodbyefornow TheParting LabelSJ
4️⃣Game圭的畫報人生 哇嗚...因為會有很多ELF來參加在釜山的圭圭粉絲tour 所以給大家獻上小小的提示,這裡就是釜山的名場所海雲台!...才怪 是林浪海水浴場啦 ㅎㅅㅎ Super Junior 圭賢 在此重逢之日 現在再見 5月24日 SuperJunior Kyuhyun Goodbyefornow TheParting LabelSJ
5️⃣ELF們, 現在大家是看到圓滾滾的童童出現在Naver搜索欄主頁才來刷ins的吧?! 神童和合體啦 雖然照片和SM Station沒有關係, 把擴音器牢牢地抓在手裡認真工作中的圓滾滾的童童~ 來 那麼評論起來吧let's go! O網頁連結 SuperJunior 神童 UV Station 終於 圓滾滾的童童 SM Station Shindong LabelSJ
CR CenturyBlue百年唯蓝

究竟個INS係個打理. D口吻成個佢地咁

口吻一d都唔官方

乜都係佢錯架
無人會企佢角度諗架
170522 花店IG更新:
訂製給藝人圭賢的花籃🌿💜🌿💜
新西遊記劇組要求都必須是藍色的花,還要加上六瓶燒酒和綁上黃絲帶,雖然因此花籃變得很大很重但是很有創意,製作過程也非常有趣。
(中譯:谷歌翻譯+版版發揮^^ 有誤請指正)

指定藍色花
大愛新西PD

乜都係佢錯架
無人會企佢角度諗架

唔合佢地意就係佢錯 韓飯思想
https://www.youtube.com/watch?v=e1ygT-1JCIA

預告睇左未?拍得好靚啊
https://www.youtube.com/watch?v=e1ygT-1JCIA

預告睇左未?拍得好靚啊

好好聽啊

預告睇左未?拍得好靚啊

好好聽啊

好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞