Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
ss5,6 既主辦係ELFASIA
有無人同我一樣心諗呢個係屬於ELF既主辦
依家轉左dream maker 好無親切感

一開始冇為意主辦
dream maker其實都ok? 係冇周邊囉………
ELFASIA都有

大雲又話澳門 枉我仲諗緊去唔去到

暫時都ok 既 不過佢好似同sm有合作 淨做sm
Btw不滿佢fb張cover photo 用exo

ELFASIA 唔係會專做YG團既咩
我記得ss5 ss6都好似係寰亞做主辦

啊…頂又好似係喎
我真心冇留意主辦
我仲記得係東亞 citibank優先訂票當年就係冇

我係賣完飛先申請

咁點解我會識呢個名
我又記錯野

因為bigbang??
聽日有冇人接/送希大機
聽日有冇人接/送希大機

考試
資料提供:SJHKELF-Super Junior Hong Kong EverLasting Friends

//<資訊分享> #希澈 來港宣傳活動
希大本身的行程極緊湊,來港前後都有節目錄製,所以明天5月9日(二) 的宣傳活動是即日來回的,歡迎到機場接機/送機,但務必請注意希澈及隨行工作人員的安全~!!
請聽從現場工作人員及保安指示,注意安全遵守秩序
保留適當的行走空間和距離,避免發生意外
讓他對HKELF留下好印象吧!

-到港資訊-
預計航班:KE 613
預計抵港時間:中午 12時45分

-HOFEX 2017「橫城韓牛『希』友到港」宣傳-
時間:下午 3時至4時
地點:灣仔會議展覽中心
*此宣傳活動只開放予業內及專業人士參觀,公眾及18歲以下人士恕不招待。

-離港資訊-
預計離港航班:KE 602
航班起飛時間:傍晚 5時 55分//

大家去接送都要小心同有秩序啊,學得之前有飯咁講,如果守規矩有秩序,佢哋就可以行慢啲,如果唔係佢哋會怕影響到人就會急急腳走

一開始冇為意主辦
dream maker其實都ok? 係冇周邊囉………
ELFASIA都有

大雲又話澳門 枉我仲諗緊去唔去到

暫時都ok 既 不過佢好似同sm有合作 淨做sm
Btw不滿佢fb張cover photo 用exo

ELFASIA 唔係會專做YG團既咩
我記得ss5 ss6都好似係寰亞做主辦

啊…頂又好似係喎
我真心冇留意主辦
我仲記得係東亞 citibank優先訂票當年就係冇

我係賣完飛先申請

咁點解我會識呢個名
我又記錯野

因為bigbang??

唔係 可能係rm
聽日有冇人接/送希大機

考試

追星係唔岩港奴做
圭大大單曲都出碟 又搶錢
圭大大單曲都出碟 又搶錢

In SM We....
圭賢單曲專輯資訊(歡迎補完)

韓、中、日 三版本

韓 SJHKELF有意開團
未知包唔包中文版

日 ELF Japan先有發售

宜家成功咗提名,再tag就改一改啦!!
I vote for #SUPERJUNIOR #DafBAMA2017 #DafBama2017_SUPERJUNIOR @dafbamaawards

(ig版)
I vote for #SUPERJUNIOR #DafBAMA2017 #DafBama2017_SUPERJUNIOR @dafentcom

(twitter版)
I vote for #SUPERJUNIOR #DafBAMA2017 #DafBama2017_SUPERJUNIOR @dafent

(Facebook版)
記得唔好全部一樣,改啲啲再發

FM會開第三層
不過唔關我事
FM會開第三層
不過唔關我事

唔關我事+1
資料提供:SJHKELF-Super Junior Hong Kong EverLasting Friends

//<資訊分享> #希澈 來港宣傳活動
希大本身的行程極緊湊,來港前後都有節目錄製,所以明天5月9日(二) 的宣傳活動是即日來回的,歡迎到機場接機/送機,但務必請注意希澈及隨行工作人員的安全~!!
請聽從現場工作人員及保安指示,注意安全遵守秩序
保留適當的行走空間和距離,避免發生意外
讓他對HKELF留下好印象吧!

-到港資訊-
預計航班:KE 613
預計抵港時間:中午 12時45分

-HOFEX 2017「橫城韓牛『希』友到港」宣傳-
時間:下午 3時至4時
地點:灣仔會議展覽中心
*此宣傳活動只開放予業內及專業人士參觀,公眾及18歲以下人士恕不招待。

-離港資訊-
預計離港航班:KE 602
航班起飛時間:傍晚 5時 55分//

大家去接送都要小心同有秩序啊,學得之前有飯咁講,如果守規矩有秩序,佢哋就可以行慢啲,如果唔係佢哋會怕影響到人就會急急腳走

好趕
即日來回

FM會開第三層
不過唔關我事

唔關我事+1

關我咩事

Btw 入完都要繼續推post 呀各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞