Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
因為concept 係相愛相殺特意加左d女裝同囧樣圖
大家唔鐘意可以改走佢

始源好大衝擊

相愛相殺圖我地收埋玩算啦
唔好拎黎做介紹圖😂
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
大家唔鐘意可以改走佢

身高後面每個都要加返(加鞋墊後)

Genie 第1啦

太勁啦

果然係圭圭

粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
大家唔鐘意可以改走佢

身高後面每個都要加返(加鞋墊後)

圭圭冇鞋墊
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
大家唔鐘意可以改走佢

始源好大衝擊

相愛相殺圖我地收埋玩算啦
唔好拎黎做介紹圖😂

好啦 今晚再改下
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
大家唔鐘意可以改走佢

D囧圖我地自己開心share就好啦
始終suju一出道係以花美男作gimmick 嘅
Btw有范真好
圭賢重逢之日佢係女主本書365頁圈左
寫住一年後一定要再見
唔通圭圭留左啲野一年後先出🤔

期待下

剪完頭髮,成個高中生咁😁😁

好靚仔

好靚仔

對眼
新專輯Chinese ver.填詞填得好好
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
大家唔鐘意可以改走佢

D囧圖我地自己開心share就好啦
始終suju一出道係以花美男作gimmick 嘅
Btw有范真好

其實因為見出面全部都好靚仔靚女
諗住突出啲
https://youtu.be/r7dH84FJtIQ
傻帽對圭圭真係好
但同時諗起其他member 既待遇
中文版邊度聽?
https://youtu.be/r7dH84FJtIQ
傻帽對圭圭真係好
但同時諗起其他member 既待遇

Sm中意嘅有幾個特徵
1) 有錢 (要去到始源同秀英o個種lv)
2) 樣靚 (F4)
3) 外來唱將 姐係唔係sm train嘅vocal (太妍同圭)
是說呀圭除左第三項係佢強項之外
其他兩樣佢都唔差 (以sm嘅標準)
我甚至覺得kry就係黎捧呀圭嘅
170525 LabelSJ IG更新
圭圭 不想送走.. 圭口阿... 圭啊!!! 噠呼呼😭😭 這幾年間腳上全是膠鞋味道的ELF們,就算這樣這次是最後一次穿膠鞋啦。想圭圭的話聽著 '重逢日' 看著圭的照片💙 #SuperJunior #圭賢 #重逢之日 #現在再見 #李赫宰兵長大人 #膠鞋文化財產 #ELF #SuperJunior #Kyuhyun #Goodbyefornow #TheParting #LabelSJ
Cr. 火焰_FlamingELF团站

係咪李赫宰更新
圭圭 不想送走.. 圭口阿... 圭啊!!! 噠呼呼😭😭 這幾年間腳上全是膠鞋味道的ELF們,就算這樣這次是最後一次穿膠鞋啦。想圭圭的話聽著 '重逢日' 看著圭的照片💙 #SuperJunior #圭賢 #重逢之日 #現在再見 #李赫宰兵長大人 #膠鞋文化財產 #ELF #SuperJunior #Kyuhyun #Goodbyefornow #TheParting #LabelSJ

係咪李赫宰更新

我覺得係

係咪李赫宰更新

又膠鞋 又文化財產
仲唔係佢
自己都tag自己
中文版邊度聽?

Apple music

係咪李赫宰更新

又膠鞋 又文化財產
仲唔係佢
自己都tag自己

佢好鬼煩

係咪李赫宰更新

又膠鞋 又文化財產
仲唔係佢
自己都tag自己

佢好鬼煩

個李赫宰兵長大人已經知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞