Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
頭先咪話有韓飯p走敏既

有人反擊

p走晟敏真係好鬼賤反擊反得好啊

大圖
Btw sungminout 起Twitter 又熱門左
大家得閒tag 下sungminin

韓飯係地球上最玻璃心嘅物種
Dis人嘅時候最出力 投票刷音源影都冇隻
仲有大家可以tag 下 #KELFout
仲有大家可以tag 下 #KELFout

呢個正

見到好多韓飯反擊緊 好嬲
赫辜終於follow番希大

靚靚
@希艺凌
170521 #金希澈# ins直播
你澈:我对于各位为啥选了我感到非常的不快2333 不是啦圭贤哥哥给你买 哥给你买M16
神童:M16都啥时候的了 现在都是OOO(我也不知道是啥)
你澈:反正我给我们圭贤 用我们KT存储卡233 呀我连信用卡都没有
众人:没有信用卡才是有钱人啊
你澈:不不不我穷 没有信用卡是因为我信用不良
众人:?????
你澈:。。。(对观众)呀都是因为你们这么选的才变成现在这样的!总之希望我们圭贤可以平安无事得回来~ 各位 真的很爱你们了。

笑到痴線

btw 韓飯狗唔洗理佢地 傻的嗎仔成日係到自嗨

雖然成日話唔理 但見到就忍唔住

雖然成日話唔理 但見到就忍唔住

我都會好嬲 但真係廢事踩佢地
只要我知道我敏依家心境健康開心就夠
要理班韓飯狗的驚我命都短幾年
曺圭賢年中慳唔少啦佢 團霸以小欺大
Btw我一直覺得d韓飯係偏唯飯同好極端
唔係淨係講緊韓elf 而係所有韓團嘅韓飯都係
雖然中飯都好玻璃心但中國elf好齊心又刷音源又買碟又投票
韓飯 特別係elf真係0貢獻 仲要唔做好過做
一下就愛到好痴線 做私生飯玩跟蹤
一下就結婚又反 做錯野又反 咩都反一餐
其實男人們感情唔算太差 大家又已經唔係好需要以搶隊友資源去增加人氣
就算唔係本命都唔需要反本命嘅隊友姐
真係唔係好明

唔知關唔關係敏要結婚之前有私生飯爆料有人要落仔先可以入門嘅事?
頭先咪話有韓飯p走敏既

有人反擊

大圖
Btw sungminout 起Twitter 又熱門左
大家得閒tag 下sungminin

最底

靚靚

其實男人們感情唔算太差 大家又已經唔係好需要以搶隊友資源去增加人氣
真係唔係好明

唔知關唔關係敏要結婚之前有私生飯爆料有人要落仔先可以入門嘅事?

真係唔係好明

韓飯態度有問題都唔係第一日嘅事啦
落仔嘅說法我o個陣係係路過d爆料睇番黎 仲有哂韓文證明係韓私生飯爆料
雖然冇講到明 但係佢所形容嘅都同敏符合
而下面d comment 都估係敏

完美

唔知做乜一開始睇成we got married

藝聲回覆:怎麼就你倆老被綁一起?哎喲
赫宰回覆:后面有個大叔也在一起

Cr 掌心witheunhae
-
真係完全睇唔到有個大叔係到[/quote]
焦點係2個人到

靚靚
真係唔係好明

落仔嘅說法我o個陣係係路過d爆料睇番黎 仲有哂韓文證明係韓私生飯爆料

韓飯成日覺得自己大晒
無佢地就班偶像就生存唔到咁🤷🏻‍♀️
偶像既私人生活 fans真係無咩權過問

唔知做乜一開始睇成we got married

藝聲回覆:怎麼就你倆老被綁一起?哎喲
赫宰回覆:后面有個大叔也在一起

Cr 掌心witheunhae
-
真係完全睇唔到有個大叔係到

焦點係2個人到[/quote]
佢兩個
真係唔係好明

韓飯成日覺得自己大晒
無佢地就班偶像就生存唔到咁🤷🏻‍♀️
偶像既私人生活 fans真係無咩權過問

韓國啲私生Short架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞