Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
https://youtu.be/uzOLEt71tC4
mv出了

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
同大雲個首歌一樣歌名印係本書
唔通最近興咁拍
唔好咁傷心啦~6月仲有新西遊可以睇嘛

我都無咩實感 可能加上公益兵應該都可以成日見
比佢抖下啦 雖然佢都係日日打機
諗起聽日有得見佢剃頭都有啲興奮
170524《新西遊記》申PD IG更新:

在線收聽,下載,點讚 新西遊記全體 勞動(?!)中....
Tag:
重逢之日 最後一天拍攝聽的歌 一定要聽的名曲 再見曺醉漢

佢地真係好暖
mv出了

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
唔通最近興咁拍

其實我都唔明 不過有人話可能一年之後有搞作 但係又唔知點解女主角冇見到圭賢
想像唔到兩年見唔到佢
170524《新西遊記》申PD IG更新:

在線收聽,下載,點讚 新西遊記全體 勞動(?!)中....
Tag:
重逢之日 最後一天拍攝聽的歌 一定要聽的名曲 再見曺醉漢

佢地真係好暖

sweet到
今晚好似radio star播有大雲個集?
好耐無睇直播 好興奮

係呀今日本身係告別 加埋有大雲
金宇彬

金宇彬

好突然
mv出了

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
唔通最近興咁拍

其實我都唔明 不過有人話可能一年之後有搞作 但係又唔知點解女主角冇見到圭賢
想像唔到兩年見唔到佢

已經送到最後一個
但係最唔捨得就係圭
mv出了

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
唔通最近興咁拍

想像唔到兩年見唔到佢

已經送到最後一個
但係最唔捨得就係圭

本命大人啊係心頭肉啊

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
唔通最近興咁拍

想像唔到兩年見唔到佢

已經送到最後一個
但係最唔捨得就係圭

本命大人啊係心頭肉啊

睇埋歌詞真係喊到傻

聽日就係了

已經聽左n咁多次

心好痛啊唔捨得啊

拍得好可愛呀
但我唔明最後係點🤔
唔通最近興咁拍

想像唔到兩年見唔到佢

已經送到最後一個
但係最唔捨得就係圭

本命大人啊係心頭肉啊

睇埋歌詞真係喊到傻

睇緊rs直播,睇到最後會唔會喊到傻

Genie 第1啦

Genie 第1啦

太勁啦

Genie 第1啦

太勁啦

果然係圭圭
成員介紹

利特 - 隊長
藝名:Lee-Teuk(이특)
本名:朴正洙(박정수)Park Jung-Soo
出生日期:1983年7月1日
身高:178cm (墊好多鞋墊後)
體重:59kg

希澈
藝名:Hee-Chul(희철)
本名:金希澈(김희철)Kim Hee-Chul
出生日期:1983年7月10日
身高:179cm
體重:60kg

韓庚
藝名:Han-Geng(한경)
本名:韓庚
出生日期1984年02月09日
身高:181cm
體重:66kg

藝聲
藝名:Ye-Sung(예성)
本名:金鐘雲(김종운)Kim Jong-Woon
出生日期:1984年8月24日
身高:178cm
體重:64kg

強仁
藝名:Kang In(강인)
本名:金英雲(김영운)Kim Young Woon
出生日期:1985年1月17日
身高:180cm
體重:64kg

神童
藝名:Shin-Dong(신동)
本名:申東熙(신동희)Shin Dong-Hee
出生日期:1985年9月28日
體重:90kg

晟敏
藝名:Sung-Min(성민)
本名:李晟敏(이성민)Lee Sung-Min
出生日期:1986年1月1日
身高:175cm
體重:57kg

銀赫
藝名:Eun-Hyuk(은혁)
本名:李赫宰(이혁재)Lee Hyuk-Jae
出生日期:1986年4月4日
身高:176cm
體重:58kg

始源
藝名:Si-Won|(시원)
本名:崔始源(최시원)Choi Si-Won
出生日期:1986年4月7日
身高:182cm
體重:67kg

東海
藝名:Dong-Hae(동해)
本名:李東海(이동해)Lee Dong-Hae
出生日期:1986年10月15日
身高:175cm
體重:60kg

厲旭
藝名:Ryeo-Wook(려욱)
本名:金厲旭(김려욱)Kim Ryeo-Wook
出生日期:1987年06月21日
身高:173cm
體重:58kg

起範
藝名:Ki Bum(기범)
本名:金起範(김기범)Kim Ki-bum
出生日期:1987年8月21日
體重:63kg

圭賢
藝名:Kyu-Hyun(규현)
本名:曹圭賢(조규현)Cho Kyu-Hyun
出生日期:1988年2月3日
身高:180cm
體重:68kg

粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
因為concept 係相愛相殺特意加左d女裝同囧樣圖
大家唔鐘意可以改走佢
粗略整左dd
歡迎大家加相或改左幅相
因為concept 係相愛相殺特意加左d女裝同囧樣圖
大家唔鐘意可以改走佢

金厲旭個2張真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞